Vacature

Operator met doorgroeimogelijkheden

Contracttype: Ploegwerk, Nachtwerk

Referentie: 1744

Update: 19-04-2022

Isabelle

Isabelle Maselis

Uw Contactpersoon

Solliciteer nu

Functieomschrijving

- Voor een klant te Tielt kijken wij uit naar operatoren, dit met de kans om door te groeien. - Als operator draag je verantwoordelijkheid over het besturen van de verpakkingsmachine en het bijregelen van de coating. Het product dient in dozen verpakt en geëtiketteerd te worden. - In tussentijd assisteer je de lijnverantwoordelijke bij o.a. kleur en kwaliteitstesten en wordt je polyvalent ingezet. - Eénmaal de kneepjes onder de knie sta je als lijnverantwoordelijke autonoom in voor de goede werking van de productielijn (opvolgen en instellen van de parameters). Je stuurt de lijnmedewerkers aan en staat in voor de goede afregeling van de machines. Je analyseert de planning, voert kwaliteitscontroles uit en je pleegt overleg met de ploegchef.

Profiel

- Ervaring in een technische operatorfunctie - Goede kennis van de Nederlandse taal (geschreven, gesproken, gelezen en begrepen) - Oog voor detail zonder efficiëntie te verliezen - Teamplayer

Wij bieden

Een voltijdse tewerkstelling binnen een bedrijf omringd door toffe medewerkers met zin voor humor. De kans om je verder, binnen het bedrijf, te ontwikkelen.

Ik wil deze job!

Bel ons op bovenvermeld nummer voor een afspraak of vul onderstaand formulier in en we contacteren je heel binnenkort!

In onze privacyverklaring informeren we je over de gegevens die wij verzamelen wanneer je onze website bezoekt en waarvoor we die gebruiken. Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA, hierbij zijn de Google Privacy Policy en Servicevoorwaarden van toepassing.