Vacature

Operator nabehandeling - VASTE NACHT

Contracttype: Nachtwerk

Referentie: 2556

Update: 26-05-2023

Lisa

Lisa Van Parys

Uw Contactpersoon

Solliciteer nu

Functieomschrijving

- Opleveren van thermisch behandelde producten aan ESC volgens de vereiste kwantiteit, kwaliteit, planning en procedures; - Controleren van containers op kwaliteit, de juiste stapeling en de correcte hoeveelheden; - Afleveren van de juiste grondstoffen aan de juiste machines volgens de vereiste kwantiteit, kwaliteit, planning en procedures; - Verzekeren van een correcte en tijdige registratie van de behandelde producten in overeenstemming met de procedures; - Bijdragen tot een ordelijke en veilige werkomgeving.

Profiel

- Je hebt een A2 diploma of gelijkwaardig door ervaring; - Ervaring in extrusieprocessen is een groot pluspunt maar geen vereiste; - Een grondige kennis van extrusiemachines, ovens, grondstoffen, producten en matrijzen is een groot pluspunt; - Je hebt reeds ervaring met de heftruck; - Je hebt een basis computerkennis; - Je neemt graag het initiatief en bent in staat om verbeteringen te helpen implementeren - Je bent bereid te werken in de vaste nachtploeg.

Wij bieden

- Een voltijdse tewerkstelling van onbepaalde duur. - Een boeiende job in een gevestigd bedrijf en een veilige werkomgeving. - Een marktconforme verloning, aangevuld met extralegale voordelen. - Kansen om je optimaal te ontplooien, gecoacht met enthousiasme.

Ik wil deze job!

Bel ons op bovenvermeld nummer voor een afspraak of vul onderstaand formulier in en we contacteren je heel binnenkort!

In onze privacyverklaring informeren we je over de gegevens die wij verzamelen wanneer je onze website bezoekt en waarvoor we die gebruiken. Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA, hierbij zijn de Google Privacy Policy en Servicevoorwaarden van toepassing.