Vacature

Operator Polyvalent

Contracttype: Ploegwerk

Referentie: 536

Update: 18-02-2021

default

Isabelle Maselis

Uw Contactpersoon

Solliciteer nu

Functieomschrijving

Voor een hoogtechnologisch voedingsbedrijf te Tielt zijn wij op zoek naar gemotiveerde, enthousiaste, ERVAREN POLYVALENTE OPERATOREN. Als polyvalent operator kan je, zoals het woord zegt, polyvalent ingezet worden op de verschillende lijnen, een job met veel variatie en afwisseling dus! Verschillende lijnen: Receptie, sortering, kwaliteitscontrole, verpakking, verzending.Kan je je vinden in de waarden van het bedrijf (Flexibiliteit, Fierheid, Toewijding, Durf en Integriteit) en de omschrijving van de functie? Neem vlug contact met ons op voor meer informatie! - tielt@quality-jobs.be - 056 140 130

Profiel

- Fysiek zwaardere arbeid kunnen verrichten - Technische kennis om de eerste storingen op te lossen - Op zoek naar stabiliteit en zekerheid - Ervaring als operator - PC-vaardig en interesse in technologie - Affiniteit met de voedingssector - Flexibel naar uren toe, alsook sporadisch op zaterdag werken (in overeenkomst) - Ervaring met de heftruck - Kennis van de Nederlandse taal|Ervaring en motivatie is des te belangrijker!

Wij bieden

Tewerkstelling in een stabiel hoogtechnologisch voedingsbedrijf met kans op een vast contract.

Ik wil deze job!

Bel ons op bovenvermeld nummer voor een afspraak of vul onderstaand formulier in en we contacteren je heel binnenkort!

In onze privacyverklaring informeren we je over de gegevens die wij verzamelen wanneer je onze website bezoekt en waarvoor we die gebruiken. Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA, hierbij zijn de Google Privacy Policy en Servicevoorwaarden van toepassing.