Vacature

Operator spanraam

Contracttype: Ploegwerk

Referentie: 1444

Update: 28-02-2022

Illy

Ilham Reffaki

Uw Contactpersoon

Solliciteer nu

Functieomschrijving

Je bent verantwoordelijk voor het appreteren van weefsels (d.i. impregneren en drogen): - Voorbereidend proces: weefselrollen aan elkaar naaien, monteren van de rollen, instellen machineparameters,... - Tijdens en na het proces: Visuele en tactiele controles (incl. staalnames), maar ook bijsturen van de machineparameters tijdens het proces om het gewenste resultaat te behalen. - In samenwerking met onze technisch dienst, sta je in voor het dagelijkse onderhoud en sta je de techniekers bij in het periodiek 'groot onderhoud'.

Profiel

- Je bent visueel sterk en ervaart geen problemen bij het waarnemen van kleuren. - Je hebt oog voor kwaliteit, veiligheid, orde en netheid. - Je bent plichtsbewust en flexibel. - Je kan goed samenwerken met jouw collega's, maar kan ook zelfstandig beslissingen nemen.

Wij bieden

- Een mooie verloning. - Maaltijdcheques van €5,20 per gewerkte dag. - Hospitalisatieverzekering. - Opleiding op maat. - Aangename werkomgeving in een groeiend en innovatief familiebedrijf.

Ik wil deze job!

Bel ons op bovenvermeld nummer voor een afspraak of vul onderstaand formulier in en we contacteren je heel binnenkort!

In onze privacyverklaring informeren we je over de gegevens die wij verzamelen wanneer je onze website bezoekt en waarvoor we die gebruiken. Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA, hierbij zijn de Google Privacy Policy en Servicevoorwaarden van toepassing.