Vacature

Partime Marketing Assistent

Contracttype: Dagwerk

Referentie: 1771

Update: 19-04-2022

Lisa

Lisa Van Parys

Uw Contactpersoon

Solliciteer nu

Functieomschrijving

Je begeleidt de marketing- en communicatiestrategie en volgt de activiteiten (online en offline) op: advertenties, mailings, social media, beurzen, trainingen etc. Je zorgt voor een krachtige introductie van nieuwe producten en innovatieve oplossingen. Je werkt hiervoor nauw samen met de marketingverantwoordelijke en de sales afdeling. Voor de uitvoering van jouw plan werk je samen met externe partners en de marketingverantwoordelijke. Tegelijkertijd ben je zelf ook vertrouwd met de gangbare creatieve toepassingen en tools. Samen met de marketingverantwoordelijke ben je de creatieve motor van het bedrijf.

Profiel

Je hebt kennis en ervaring in marketing (online en offline) en communicatie. Je bent een allround marketeer met sterke analytische, communicatieve en projectmatige skills. Je werkt proactief en efficiënt, je kan prioriteiten stellen en deadlines respecteren. Je bent ambitieus en energiek. Je kan anderen meenemen in jouw enthousiasme, en creëert zo een draagvlak voor nieuwe ideeën binnen de organisatie. Je bent communicatief vaardig. Je hebt een bacheloropleiding Communicatie, Marketing of gelijkaardig met enkele jaren relevante werkervaring. Je woont binnen een straal van 20 km van Meulebeke.

Wij bieden

Groeiend bedrijf met oog voor innovatie en kwaliteit Familiale sfeer, waarbij communicatie centraal staat Correcte verloning Doorgroeimogelijkheden

Ik wil deze job!

Bel ons op bovenvermeld nummer voor een afspraak of vul onderstaand formulier in en we contacteren je heel binnenkort!

In onze privacyverklaring informeren we je over de gegevens die wij verzamelen wanneer je onze website bezoekt en waarvoor we die gebruiken. Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA, hierbij zijn de Google Privacy Policy en Servicevoorwaarden van toepassing.