Vacature

Paswerker - matrijzenbouw

Contracttype: Dagwerk

Referentie: 748

Update: 14-05-2021

default

Isabelle Maselis

Uw Contactpersoon

Solliciteer nu

Functieomschrijving

Voor een klant te Tielt zijn wij op zoek naar een paswerker matrijzenbouw. Dankzij jouw werk zal het productieproces zo optimaal mogelijk verlopen. Je krijgt de verantwoordelijkheid over het preventief onderhoud, herstellingen en optimalisatie van de matrijzen.

Profiel

In deze job is nauwkeurigheid alles, je beschikt over een technisch A2 diploma mechanische vormgeving of hebt tonnen ervaring. Je hebt een basiskennis van kunststofverwerking en metaalbewerking. Kennis van CNC besturing en TIG lassen is een pluspunt. Initiatiefname, leergierigheid en streven naar kwaliteit zijn geen vreemde woorden voor u.|Technisch A2 diploma mechanische vormgeving of de nodige ervaring.

Wij bieden

Je hebt een technisch A2 diploma mechanische vormgeving, of gelijkwaardig door ervaring. Je bent een nauwkeurig persoon: nauwkeurigheid is alles in deze job. Je kent de basis van kunststofverwerking. Je kent de basis van metaalbewerking. Kennis van CNC-besturing is een pluspunt. Kennis van TIG-lassen is een pluspunt. Je neemt initiatief, houdt ervan om dagelijks bij te leren en streeft naar kwaliteit. Je hebt een uitstekende kennis van het Nederlands om vlot met je collega’s te communiceren.

Ik wil deze job!

Bel ons op bovenvermeld nummer voor een afspraak of vul onderstaand formulier in en we contacteren je heel binnenkort!

In onze privacyverklaring informeren we je over de gegevens die wij verzamelen wanneer je onze website bezoekt en waarvoor we die gebruiken. Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA, hierbij zijn de Google Privacy Policy en Servicevoorwaarden van toepassing.