Vacature

Paswerker matrijzenbouw - DAG

Contracttype: Dagwerk

Referentie: 2406

Update: 13-12-2022

Illy

Ilham Reffaki

Uw Contactpersoon

Solliciteer nu

Functieomschrijving

Als paswerker ben je een uiterst belangrijke schakel om het productieproces zo optimaal mogelijk te laten verlopen: je bent verantwoordelijk voor het preventief onderhoud, herstellingen en optimalisatie van de matrijzen.

Profiel

- Je bent een nauwkeurig persoon: nauwkeurigheid is alles in deze job. - Je kent de basis van kunststofverwerking. - Je kent de basis van metaalbewerking. - Kennis van CNC besturing is een pluspunt. - Kennis van TIG lassen is een pluspunt. - Je neemt initiatief, houdt ervan om dagelijks bij te leren en streeft naar kwaliteit. - Je hebt een uitstekende kennis van het Nederlands of Engels om vlot met je collega’s te communiceren.|- Je hebt een technisch A2 diploma mechanische vormgeving, of gelijkwaardig door ervaring.

Wij bieden

- Jij groeit mee! - Droom je ervan te werken in een kleiner familiebedrijf die toch een grote speler is op de markt? - Een bedrijf die de missie “We willen niet de grootste zijn, wel de beste” draagt? Dan moet je hier zijn, wij zijn namelijk de grootste strevers in onze sector. - Je komt terecht in een financieel gezond bedrijf waar initiatief en zelfstandigheid aangemoedigd wordt. - Een mooi salarispakket met een tal van extralegale voordelen is de kroon op het werk. - De extra verlofdagen, feestdaggeschenken & teamactiviteiten die je bekomt zijn uiteraard ook fantastisch!

Ik wil deze job!

Bel ons op bovenvermeld nummer voor een afspraak of vul onderstaand formulier in en we contacteren je heel binnenkort!

In onze privacyverklaring informeren we je over de gegevens die wij verzamelen wanneer je onze website bezoekt en waarvoor we die gebruiken. Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA, hierbij zijn de Google Privacy Policy en Servicevoorwaarden van toepassing.