Vacature

Patissier (m/v)

Referentie: 2274

Update: 09-09-2022

Daphne2

Daphne Priem

Uw Contactpersoon

Solliciteer nu

Functieomschrijving

- Je bent werkzaam in de patisserie - Je werkt dagelijks een gevarieerd gamma van patisserieproducten af. Dit houdt ondermeer in : het bereiden van de degen, het verdelen ervan in kleine porties, het afbakken van de degen in de ovens, het snijden van fruit en het afwerken van het gebak. - Topkwaliteit van het afgeleverde werk in een uiterst nette omgeving is prioriteit.

Profiel

- Je genoot een opleiding brood en banketbakkerij of gelijkwaardig door ervaring. - Je beschikt over de juiste stielkennis en je bent bereid zich hierin verder te bekwamen. - Een wisselend uurrooster met zaterdagwerk op basis van een beurtrolsysteem schrikken jou niet af, je werkt in een vijfdagen werkweek gedurende 38 uren. - Je hebt een passie voor je job.

Wij bieden

Een prachtige job in een groeiend en gezond bedrijf, een aangename werksfeer met toffe collega’s, een interessant werkschema gekoppeld aan een marktconforme verloning.

Ik wil deze job!

Bel ons op bovenvermeld nummer voor een afspraak of vul onderstaand formulier in en we contacteren je heel binnenkort!

In onze privacyverklaring informeren we je over de gegevens die wij verzamelen wanneer je onze website bezoekt en waarvoor we die gebruiken. Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA, hierbij zijn de Google Privacy Policy en Servicevoorwaarden van toepassing.