Vacature

Ploegchef

Contracttype: Dagwerk

Referentie: 2224

Update: 19-08-2022

default

Elise Vanhove

Uw Contactpersoon

Solliciteer nu

Functieomschrijving

Voor een chemie bedrijf regio Kortrijk zijn wij op zoek naar een PloegchefJe staat in voor:- Je zorgt voor de goede organisatie in de productie en in het magazijn - Je plant de orders - Je stelt machines correct in en lost hierbij eenvoudige technische problemen zelf op - Je stuurt een team aan - Je helpt waar nodig zowel in de productie als in het magazijn - Orde en netheid zijn voor jou heel belangrijk - Je rapporteert aan de operationeel verantwoordelijke

Profiel

- Je beschikt over een bachelor diploma (of gelijkwaardig door werkervaring). - Je bent reeds een 5-tal jaar aan de slag (bij voorkeur in een productieomgeving) en hebt een sterke verantwoordelijkheidszin - Je bent technisch aangelegd en een groot verantwoordelijkheidszin - Je bent een enthousiaste teamspeler en werkt zeer nauwkeurig - Je kan goed overweg met Excel, Word, Outlook,… - Je spreekt vlot Nederlands en kan je goed uitdrukken in het Frans.

Wij bieden

- Dagwerk - Optie vast contract na een positieve interim periode

Ik wil deze job!

Bel ons op bovenvermeld nummer voor een afspraak of vul onderstaand formulier in en we contacteren je heel binnenkort!

In onze privacyverklaring informeren we je over de gegevens die wij verzamelen wanneer je onze website bezoekt en waarvoor we die gebruiken. Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA, hierbij zijn de Google Privacy Policy en Servicevoorwaarden van toepassing.