Vacature

Ploegchef - NACHT

Contracttype: Nachtwerk, Ploegwerk

Referentie: 2504

Update: 27-04-2023

default

Tiana Martens

Uw Contactpersoon

Solliciteer nu

Functieomschrijving

- Als ploegchef ben je verantwoordelijk voor het aansturen en begeleiden van jouw team bij het preparatieproces en de kwaliteit (6 tal werknemers). - Je ondersteunt hen op de werkvloer bij het behalen van hun targets en je werkt actief samen met hen op de werkvloer als batchbereider en PVC inkleurder. - Verder schat je storingen in, zorg je voor efficiënte oplossingen en verbeteringen in je afdeling. - Je houdt eveneens de veiligheidsinstructies en procedures levendig. - Je rapporteert aan het afdelingshoofd preparatie.

Profiel

- Je hebt een passie voor kleuren. Je bent zeker niet kleurenblind! - Je spreekt en schrijft Nederlands. Af en toe een woordje West Vlaams horen schrikt je niet af. - Als echte People Manager hou je ervan om mensen aan te sturen en te coachen. - Je beschikt minimum over een A2 diploma en hebt reeds ervaring bij het aansturen van een team. - Assertiviteit, voorbeeldgedrag en resultaatgerichtheid zijn kenmerken die jou typeren. - Ervaring in een functie gerelateerd aan ververij / drukkerij is een plus. - Alsook ervaring met een heftruck is een plus.

Wij bieden

- Na een opleidingsperiode in dag of in 2 ploegen, werk je in de vaste nachtploeg (21u tem 5u). - Je werkt in een filevrije omgeving en wordt omringd door toffe collega’s met zin voor humor. - Omzet is belangrijk maar daar staat dan ook een competitief loon + extralegale voordelen tegenover en de kans om je verder te ontwikkelen. - Daarbij kom je terecht in een stabiel bedrijf dat blijft investeren en innoveren.

Ik wil deze job!

Bel ons op bovenvermeld nummer voor een afspraak of vul onderstaand formulier in en we contacteren je heel binnenkort!

In onze privacyverklaring informeren we je over de gegevens die wij verzamelen wanneer je onze website bezoekt en waarvoor we die gebruiken. Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA, hierbij zijn de Google Privacy Policy en Servicevoorwaarden van toepassing.