Vacature

Ploegverantwoordelijke

Contracttype: Ploegwerk

Referentie: 641

Update: 18-03-2021

default

Cynthia Vanderhaeghen

Uw Contactpersoon

Solliciteer nu

Functieomschrijving

Ben jij de ploegverantwoordelijke met technische skills die onze klant zoekt? Neem dan zo snel als mogelijk contact met ons op voor meer informatie.Als ploegverantwoordelijke waarborg je de productie op verschillende vlakken: technisch; kwalitatief; aanvoer; orde en netheid; veiligheid; ... Jij bent de tussenschakel tussen het (assistent)afdelingshoofd, labo, spinnerij, operatoren, logistiek, hulpploegchef en het onderhoud. - Uitvoering van controle op machines in het park, indien nodig uitvoeren van vervangen en eerste storingen / analyseren en oplossen. - Aansturen van de hulpploegchef, de spinner en de operatoren. Jij bent verantwoordelijk voor een goed verloop van overgang. Kennis van de verschillende functieinhouden is dus noodzakelijk.- Garanderen van kwaliteit binnen de team, je lost kwaliteitsproblemen op. Indien afwijkingen op vooropgestelde standaard breng je het afdelingshoofd op de hoogte.- Je behoud een goede spirit en snelheid binnen je team.- Je voltrekt een voorbeeldfunctie voor het team. Je respecteert de teamspirit en bent een toegankelijk aanspreekpunt voor je team (luisteren, tips, klachten, ...)- Ploegoverdracht breng je in orde, dit op administratief vlak (logboek). Je informeert de labodienst bij technische wijzigingen.

Profiel

- beheersing colotronic - veelzijdige functie - ervaring als (hulp)ploegchef - verantwoordelijkheiddragend en probleemoplossend vermogen - technische skills om de eerste problemen / storingen zelf te kunnen oplossen - communicatieve-, luister- en sociale vaardigheden - positivisme en een goede drive - administratieve taken kunnen verrichten - in 2 ploegen kunnen werken|/

Wij bieden

Een verantwoordelijkheidsfunctie binnen een multinational op vlak van textiel.

Ik wil deze job!

Bel ons op bovenvermeld nummer voor een afspraak of vul onderstaand formulier in en we contacteren je heel binnenkort!

In onze privacyverklaring informeren we je over de gegevens die wij verzamelen wanneer je onze website bezoekt en waarvoor we die gebruiken. Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA, hierbij zijn de Google Privacy Policy en Servicevoorwaarden van toepassing.