Vacature

Ploegverantwoordelijke 2 ploegen

Referentie: 1609

Update: 21-03-2022

Lisa

Lisa Van Parys

Uw Contactpersoon

Solliciteer nu

Functieomschrijving

Wie ben jij?Je hebt al een eerste ervaring als leidinggevende achter de kiezen of je hebt een uitgebreide ervaring in een productieomgeving. Je bent niet bang om duidelijk te communiceren in zowel Nederlands als Engels. Je ziet een job in een variërend tweeploegenstelsel wel zitten. Oh ja, je bent iemand die de dingen graag de dingen doet vooruit gaan, actief meedenken aan verbeteringen is een tweede natuur.

Profiel

Wat verwachten we?Je neemt de verantwoordelijkheid om de productie in goede banen te leiden. Je werkt zelf nog actief mee op de verschillende werkposten in onze productie. Je zorgt er voor dat onze lekkernijen steeds volgens onze hoge kwaliteitsstandaarden worden geproduceerd en stuurt bij indien nodig.

Wij bieden

Een gevarieerde en uitdagende voltijdse job. Een familiale werkomgeving waarin je je van bij je start welkom voelt en je potentieel maximaal kan ontplooien. Uitgebreide opleidingen. En natuurlijk: voordelen die smaken naar meer. Klaar om te proeven van een nieuwe job? Geserveerd op een plek waar je veel kan bijleren en écht kan groeien? Waar je je handen uit de mouwen steekt voor producten om duimen en vingers bij af te likken? laat dan nu van je horen!

Ik wil deze job!

Bel ons op bovenvermeld nummer voor een afspraak of vul onderstaand formulier in en we contacteren je heel binnenkort!

In onze privacyverklaring informeren we je over de gegevens die wij verzamelen wanneer je onze website bezoekt en waarvoor we die gebruiken. Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA, hierbij zijn de Google Privacy Policy en Servicevoorwaarden van toepassing.