Vacature

Ploegverantwoordelijke - chemie / plastic - 2 ploegen

Contracttype: Ploegwerk

Referentie: 734

Update: 12-05-2021

default

Françoise Baudot

Uw Contactpersoon

Solliciteer nu

Functieomschrijving

Voor een bedrijf (chemie) zijn wij op zoek naar een verantwoordelijkheidsdragende, gemotiveerde en ervaren ploegverantwoordelijke. Als ploegchef sta je in voor de kwaliteitscontrole, stuur je het personeel aan, kan je mensen mee in uw enthousiasme nemen, beschik je over goed coachingvaardigheden. Je draagt namelijk de eindverantwoordelijkheid over uw ploeg. Je waarborgt de kwaliteit en staat de kwaliteitscontroleurs bij bij de vooropgestelde kwaliteitscontroles. Rapportage van niet-conformiteiten voer je uit aan de verantwoordelijke van de kwaliteitsdienst.

Profiel

Je beschikt over een zeer goede kennis van de Nederlandse taal, over goede coaching- en communicatievaardigheden. Alsook heeft u eerder opgedane ervaring in een productieomgeving of kwaliteitsdienst van afgewerkte producten. Je kan werken in een 2ploegenstelsel. |Geen specifieke opleidingsvereiste, wel ervaring als ploegverantwoordelijke.

Wij bieden

Tewerkstelling bij een familiebedrijf te Tielt, maar toch een grote speler op de markt. Binnen het bedrijf wordt initiatiefname en zelfstandigheid gestimuleerd.

Ik wil deze job!

Bel ons op bovenvermeld nummer voor een afspraak of vul onderstaand formulier in en we contacteren je heel binnenkort!

In onze privacyverklaring informeren we je over de gegevens die wij verzamelen wanneer je onze website bezoekt en waarvoor we die gebruiken. Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA, hierbij zijn de Google Privacy Policy en Servicevoorwaarden van toepassing.