Vacature

Plooibankbediener - 2-PLOEGEN

Contracttype: Ploegwerk

Referentie: 2527

Update: 09-05-2023

default

Tiana Martens

Uw Contactpersoon

Solliciteer nu

Functieomschrijving

- Je stelt de plooibank zowel mechanisch als elektronisch in, zodat de producten worden geplooid met de juiste graden en afmetingen. Je zorgt dat de vooropgestelde kwaliteitsvereisten ook gehaald worden. - Je verpakt het product volgens de richtlijnen, voorziet het pak van een label en brengt het order naar het magazijn afgewerkte producten. Dit doe je op een rustige manier om schade te voorkomen. - Je meldt de productiebon af in SAP, zodat de afgewerkte goederen op voorraad komen en geeft het eindproduct een locatie binnen het magazijn afgewerkte producten.

Profiel

- Je genoot een technische opleiding of bent gelijkwaardig door ervaring. - Een basiskennis van CNC sturing is een pluspunt. - Je kunt technische tekeningen lezen. - Je let aandachtig op de kwaliteit en veiligheid.

Wij bieden

- Een filevrije job in de buurt van Brugge. - Een fulltime aanbieding in een dynamisch en internationaal bedrijf. - Een aantrekkelijk salarispakket. - Extralegale voordelen zoals een groeps en hospitalisatieverzekering. - Maaltijdcheques. - Mogelijkheid om een fiets te leasen. - Veel ruimte voor eigen initiatief. - Een flexibele werkomgeving. - Teambuildings en bedrijfsevents. - De kans om bij te leren en door te groeien. - Je werkt voor een ecologisch bewust bedrijf.

Ik wil deze job!

Bel ons op bovenvermeld nummer voor een afspraak of vul onderstaand formulier in en we contacteren je heel binnenkort!

In onze privacyverklaring informeren we je over de gegevens die wij verzamelen wanneer je onze website bezoekt en waarvoor we die gebruiken. Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA, hierbij zijn de Google Privacy Policy en Servicevoorwaarden van toepassing.