Vacature

Plooibankbediener conventioneel

Contracttype: Dagwerk

Referentie: 1470

Update: 09-03-2022

Isabelle

Isabelle Maselis

Uw Contactpersoon

Solliciteer nu

Functieomschrijving

Voor een bedrijf dat gespecialiseerd is in machinebouw van de voedingsindustrie, zijn wij op zoek naar een plooibankbediener conventioneel, niet CNC aangestuurd. Dit bedrijf is een leuke werkomgeving met een leuke sfeer. Het bedrijf doet de totaalconcepten voor de machines behalve de automatisering. Over het bedrijf: Ja, als machinebouwer zijn we specialist in installaties en machines voor de voedingsindustrie. Dankzij jarenlange ervaring, dat zeker, maar evenzeer dankzij onze aandacht voor HACCP-normen en constante zoektocht naar vernieuwing. De ervaring in food voor (diepvries)groenten, vlees en andere voeding zetten we om in machinebouw op maat van andere sectoren.

Profiel

Technische achtergrond Willen werken

Wij bieden

Een persoonlijke aanpak met een vast aanspreekpunt, dat is onze manier van werken. een leuke sfeer in een leuke omgeving.

Ik wil deze job!

Bel ons op bovenvermeld nummer voor een afspraak of vul onderstaand formulier in en we contacteren je heel binnenkort!

In onze privacyverklaring informeren we je over de gegevens die wij verzamelen wanneer je onze website bezoekt en waarvoor we die gebruiken. Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA, hierbij zijn de Google Privacy Policy en Servicevoorwaarden van toepassing.