Vacature

POS Designer

Referentie: 1412

Update: 18-02-2022

Isabelle

Isabelle Maselis

Uw Contactpersoon

Solliciteer nu

Functieomschrijving

We zijn op zoek naar een gemotiveerde en creatieve Junior POS Designer met kennis van 3D grafische opmaak. - Je staat in voor creatie, presentatie en technische uitwerking van een display. - De nadruk ligt op creatief inzicht in combinatie met een feeling voor karton, maar ook af en toe andere materialen zoals kunststof, hout, metaal of combinaties. - Je bent analytisch en probleemoplossend en denkt marketinggericht met Sales mee. En dit op een enthousiaste, creatieve, gestructureerd en communicatieve manier.

Profiel

- Ervaring binnen de POS-sector of andere sector gelinkt aan de display-industrie is een pluspunt, maar schoolervaring is ook welkom. - Kennis van een 3D of CAD programma is een vereiste. - Specifieke kennis van Artios-CAD, Sketchup en/of Solid Works of vergelijkbaar is een pluspunt. - Out of the box thinking. - Kennis Microsoft Office - Schetsende hand. - Teamplayer & stressbestendig. - 3D-inzicht, handig & leergierig. - Nauwgezet kunnen werken adhv een vooropgestelde planning. |- Bachelor of master productontwikkeling of grafische vormgeving / industrieel ingenieur ontwerp of gelijkwaardig door ervaring.

Wij bieden

- Verantwoordelijke, aantrekkelijke en stabiele functie in een groeiende dynamische bedrijfscultuur. - Verloning in overeenstemming met uw achtergrond en ervaring.

Ik wil deze job!

Bel ons op bovenvermeld nummer voor een afspraak of vul onderstaand formulier in en we contacteren je heel binnenkort!

In onze privacyverklaring informeren we je over de gegevens die wij verzamelen wanneer je onze website bezoekt en waarvoor we die gebruiken. Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA, hierbij zijn de Google Privacy Policy en Servicevoorwaarden van toepassing.