Vacature

Productiearbeider - ontvormen kunststof - 2 PLOEGEN

Contracttype: Ploegwerk

Referentie: 2485

Update: 21-03-2023

Lisa

Lisa Van Parys

Uw Contactpersoon

Solliciteer nu

Functieomschrijving

- Je bent verantwoordelijk voor het halen van de gegoten stukken (wielen) uit de matrijzen en het klaarmaken van die matrijzen om een volgend product te gieten. Wanneer je fouten detecteert in de afgewerkte producten, verwittig je de verantwoordelijke van de gietlijn. - Als trotse medewerker hecht je erg veel belang aan kwaliteit en controleer je dit ook in elke stap van het proces. - Je bewaakt continue de orde en netheid in en rond de machines van jouw lijn. - Indien nodig reik je een helpende hand aan jouw collega’s op andere werkposten. - Je zorgt voor een goede ploegoverdracht met jouw collega’s van de volgende shift.

Profiel

- Je bent zelfstandig, maar ook een echte teamplayer. - Nieuwsgierig en uiterst nauwkeurig. En vooral onverbiddelijk als het op kwaliteit en veiligheid aankomt. - Je houdt van het zoeken naar continue verbeteringen van het productieproces en de afgewerkte producten.

Wij bieden

- Je komt terecht in een gepassioneerd team dat in een familiale sfeer samen naar een topresultaat streeft. - Ons proces is redelijk uniek wat maakt dat je ook met een beperkte technische voorkennis kan starten. Elke starter wordt via een intern opleidingstraject tot operator of specialist opgeleid. - Interne doorgroeimogelijkheden en carrièrekeuzes. - Een aantrekkelijk loon (ploegpremie 10%) met eindejaarspremie en extralegale voordelen zoals maaltijdcheques en anciënniteitsvoordelen. - Je werkt in een 2 ploegensysteem: Maandag tot donderdag: 5u00 tot 13u15 en 13u15 tot 21u30 Vrijdag: 5u00 tot 11u15 en 11u15 tot 17u15

Ik wil deze job!

Bel ons op bovenvermeld nummer voor een afspraak of vul onderstaand formulier in en we contacteren je heel binnenkort!

In onze privacyverklaring informeren we je over de gegevens die wij verzamelen wanneer je onze website bezoekt en waarvoor we die gebruiken. Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA, hierbij zijn de Google Privacy Policy en Servicevoorwaarden van toepassing.