Vacature

Productiemedewerker - 2 PLOEGEN / DAG

Contracttype: Dagwerk, Ploegwerk

Referentie: 1702

Update: 04-04-2022

Lisa

Lisa Van Parys

Uw Contactpersoon

Solliciteer nu

Functieomschrijving

- Je bent verantwoordelijk voor het gieten en ontvormen van diverse gietstukken. - Je staat op jouw werkpost in voor alle stappen in het productieproces: het voorbereidende werk, het gieten, het ontvormen, kwaliteitscontrole van de stukken…. - Hierbij werk je met diverse matrijzen en gietstukken in allerlei vormen. - Als trotse medewerker hecht je erg veel belang aan kwaliteit en controleer je dit ook in elke stap van het proces. - Je bewaakt continue de orde en netheid op jouw werkpost. - Je bepaalt zelf de kwaliteit en productiviteit door jouw inzet en vakmanschap. - Je werkt vlot samen met de collega’s op andere werkposten. Op drukke momenten helpen jullie elkaar.

Profiel

- Je kan zelfstandig werken, maar ook als een echte teamplayer. - Je werkt nauwkeurig en je bent vooral onverbiddelijk als het op kwaliteit en veiligheid aankomt. - Je helpt graag meedenken en werken aan verbeteringen in het productieproces. - Je bent leergierig en streeft ernaar om de kneepjes van het vak te beheersen. - Je beschikt over een goed ruimtelijk inzicht en je beheerst de basiskennis van het rekenen. - Je kan goed Nederlands begrijpen, spreken, schrijven en lezen.

Wij bieden

- J komt terecht in een gepassioneerd team dat in een familiale sfeer samen naar een topresultaat streeft. - Ons proces is uniek wat er voor zorgt dat je ook met een beperkte technische voorkennis kan starten. Elke starter wordt via een intern opleidingstraject tot operator of specialist opgeleid. - Interne doorgroeimogelijkheden en carrièrekeuzes. - Een aantrekkelijk loon (metaalsector) met eindejaarspremie en extralegale voordelen zoals maaltijdcheques en anciënniteitsvoordelen. - Je werkt in het 2 ploegenrooster of dagrooster: - Ploeg: Maandag tot donderdag: 5u00 tot 9u00 en 9u15 tot 13u15 Vrijdag: 5u00 tot 9u00 en 9u15 tot 11u15. Maandag tot donderdag: 13u15 tot 17u30 en 17u45 tot 21u30 Vrijdag: 11u15 tot 17u15. - Dag: Maandag tot donderdag: 7u30 tot 12u00 en 12u45 tot 16u30 Vrijdag: 7u30 tot 12u30. Vrijdagnamiddag vrijaf!

Ik wil deze job!

Bel ons op bovenvermeld nummer voor een afspraak of vul onderstaand formulier in en we contacteren je heel binnenkort!

In onze privacyverklaring informeren we je over de gegevens die wij verzamelen wanneer je onze website bezoekt en waarvoor we die gebruiken. Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA, hierbij zijn de Google Privacy Policy en Servicevoorwaarden van toepassing.