Vacature

Productiemedewerker - 2 PLOEGEN / DAG

Contracttype: Dagwerk, Ploegwerk

Referentie: 1702

Update: 04-04-2022

default

Chloë Samain

Uw Contactpersoon

Solliciteer nu

Functieomschrijving

Als productiemedewerker gieterij sta je in voor onderstaande taken: U staat in voor het invetten van matrijzen, het ontvormen van stukken uit de matrijs en het wegsteken van de stukken in de bufferovens.

Profiel

U bent gemotiveerd, verantwoordelijk, leergierig en nauwkeurig. U eist van uzelf orde en netheid, en een uitstekende kwaliteit van de afgewerkte taken. U werkt graag zelfstandig U beschikt over enige computerkennis

Wij bieden

Tijdregeling: voltijds in 2 ploegen (38 uur/week) (Opstart en opleiding in voltijds dagwerk) ma. - don.: 5u00 - 13u15 en 13u15 - 21u30 vrijdag: 5u00 -11u15 en 11u15 - 17u15 Het is een familiebedrijf, waar inspraak en diversiteit centraal staan. Dit bedrijf is een vooraanstaande producent van polyurethaan onder licentie van Covestro (het vroegere Bayer)

Ik wil deze job!

Bel ons op bovenvermeld nummer voor een afspraak of vul onderstaand formulier in en we contacteren je heel binnenkort!

In onze privacyverklaring informeren we je over de gegevens die wij verzamelen wanneer je onze website bezoekt en waarvoor we die gebruiken. Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA, hierbij zijn de Google Privacy Policy en Servicevoorwaarden van toepassing.