Vacature

Production Supervisor - 2- PLOEGEN

Contracttype: Ploegwerk

Referentie: 2389

Update: 18-11-2022

Lisa

Lisa Van Parys

Uw Contactpersoon

Solliciteer nu

Functieomschrijving

- Als supervisor heb je een cruciale en verantwoordelijke rol binnen de productierun. - Je coacht een team van een 15 tal personen. Je waarborgt hun veiligheid op de werkvloer en zorgt dat ze zich goed voelen bij wat ze doen. - Je maakt dagelijks samen met de planner een optimale productie en personeelsplanning. - Het is jouw opdracht om de productiviteit en het rendementen binnen jouw afdeling op te volgen. - Je stuurt jouw productieteam aan en je biedt hen ondersteuning op vlak van kwaliteit, storingen en andere uitdagingen. - Je bent een echte coach voor jouw mensen. Op jouw manier sta je in voor de dagelijkse leiding van jouw afdeling. Je geeft training en je voert afwezigheids, evaluatie en bijsturingsgesprekken. - De continue samenwerking tussen de verschillende departementen maakt het mogelijk om een vlot productieproces te bekomen. Als spilfiguur vervul je hierbij een belangrijke taak. Door jouw betrokkenheid heb je een overzicht van het actuele productieverloop, waardoor je de QRCI meeting vlot kan leiden en de daaruit vloeiende acties kan opvolgen. - Elke dag zorg je voor een efficiënte werkoverdracht en rapporteer je aan de Plant Manager, die jouw rechtstreekse leidinggevende is. Gezien de lightstructuur kunnen de aanpassingen en verbeteringen snel realiseren en implementeren.

Profiel

- Productie know how is een plus. - Je drukt je vlot uit in het Nederlands en het Engels. - Je werkt doelmatig en handelt naar je verantwoordelijkheden. |- Je hebt minimaal een bachelor diploma of gelijkwaardig door relevante werkervaring.

Wij bieden

- Een open werksfeer waar de mensen centraal staan. - Een interessante gevarieerde functie in de automobielwereld. - Een werkomgeving met ruimte voor initiatief en persoonlijke groei. - Marktconforme verloning volgens ervaring aangevuld met extra legale voordelen. - 39u in 2 ploegen stelsel met 10 inhaalrustdagen per jaar.

Ik wil deze job!

Bel ons op bovenvermeld nummer voor een afspraak of vul onderstaand formulier in en we contacteren je heel binnenkort!

In onze privacyverklaring informeren we je over de gegevens die wij verzamelen wanneer je onze website bezoekt en waarvoor we die gebruiken. Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA, hierbij zijn de Google Privacy Policy en Servicevoorwaarden van toepassing.