Vacature

Project Ingenieur

Contracttype: Dagwerk

Referentie: 2436

Update: 05-01-2023

Lisa

Lisa Van Parys

Uw Contactpersoon

Solliciteer nu

Functieomschrijving

- Je bent de spil tussen het verkoopteam en de productie. - Je staat in voor de ontwikkeling van machines op basis van de wensen van de klant en je maakt de vertaalslag in 3D tekeningen (prototypes, modellen, mallen, producten,...) voor de klant en de productie. - Je beheert zowel de technische als administratieve kant van deze projecten en je analyseert de technische haalbaarheid hiervan. - Je adviseert de productie met betrekking tot werkinstructies en je bewaakt de productspecificaties, de planning, de efficiëntie en het budget van je projecten. - Daarnaast behoort het formuleren van verbeteringsvoorstellen op basis van techniek, materiaal en werkmethodes eveneens tot je takenpakket.

Profiel

- Je genoot van een hogere technische opleiding als industrieel ingenieur (optie industrieel ontwerpen, werktuigkunde of (elektro)mechanica) of je behaalde een technisch master diploma en hebt gerichte ervaring in een aanverwante sector. - Je hebt kennis van het 3D tekenpakket SolidWorks, bent leergierig en je wil meer realiseren dan enkel tekenwerk. - Binnen het projectbeheer blink je uit op vlak van timemanagement waarbij je strikt de rendabiliteit en de gestelde deadlines bewaakt. - Vanuit je enthousiasme en zin voor initiatief bereik je de gewenste resultaten. - Daarnaast werk je proactief, ben je flexibel, stressbestendig en hands on. - Ten slotte sta je bekend om je teamspirit, open geest en sterke communicatieve vaardigheden.

Wij bieden

- Een groeiend en innovatief bedrijf, waarbinnen je de vrijheid krijgt om zelfstandig te werken en verantwoordelijkheden op te nemen. - Dankzij de aandacht voor persoonlijke ontwikkeling en opleiding biedt de klant de kans om je technische kennis aan te vullen. - Je kan intern terugvallen op een gedreven team van medewerkers met een ruime technische expertise. - Bovendien kan je rekenen op een attractief salaris.

Ik wil deze job!

Bel ons op bovenvermeld nummer voor een afspraak of vul onderstaand formulier in en we contacteren je heel binnenkort!

In onze privacyverklaring informeren we je over de gegevens die wij verzamelen wanneer je onze website bezoekt en waarvoor we die gebruiken. Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA, hierbij zijn de Google Privacy Policy en Servicevoorwaarden van toepassing.