Vacature

Project manager

Contracttype: Dagwerk

Referentie: 2442

Update: 09-01-2023

Lisa

Lisa Van Parys

Uw Contactpersoon

Solliciteer nu

Functieomschrijving

- Als business developer bouw je onze bestaande projectafdeling verder uit door actief op zoek te gaan naar nieuwe klanten. Je prospecteert actief, dit zowel telefonisch als op de baan. - Je bent het aanspreekpunt voor jouw collega's bij commerciële en praktische uitdagingen. - Je denkt mee over de verkoopstrategie en brengt marketingideeën aan. - Overkoepelend houd je de marktbewegingen en evoluties in de gaten en speel je hier gepast op in. - Als boegbeeld van onze projectafdeling neem je deel aan netwerkevents.

Profiel

- Om de afdeling naar een hoger niveau te tillen, zijn wij op zoek naar een gepassioneerd, commercieel doch administratief persoon met minstens bachelor denkniveau. - Je communiceert vlot in het Nederlands en Frans. - Inzicht in de projectmarkt is gewenst. - Door jouw 'lead by example'ingesteldheid motiveer je moeiteloos jouw team. - Je bezit de passie om er samen met gedreven collega's een succeshoofdstuk in jouw carrière van te maken.

Wij bieden

- Je staat er niet alleen voor. Een gedegen opleiding op de werkvloer en een team vol medewerkers met de goesting om er iets moois van te maken, staat je op te wachten. - Je kunt rekenen op een bespreekbaar loon, aangevuld met extralegale voordelen en flexibiliteit van onze kant. - Je krijgt je eigen kantoor in onze vestiging te Tielt. - En zeg nu zelf, wat kan jou nog meer motiveren dan de voldoening die je in je job zal ervaren?

Ik wil deze job!

Bel ons op bovenvermeld nummer voor een afspraak of vul onderstaand formulier in en we contacteren je heel binnenkort!

In onze privacyverklaring informeren we je over de gegevens die wij verzamelen wanneer je onze website bezoekt en waarvoor we die gebruiken. Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA, hierbij zijn de Google Privacy Policy en Servicevoorwaarden van toepassing.