Vacature

Projectleider personenliften

Contracttype: Dagwerk

Referentie: 2196

Update: 20-07-2022

default

Lore Duyck

Uw Contactpersoon

Solliciteer nu

Functieomschrijving

- Als projectleider nieuwe liften organiseer je de verschillende activiteiten van het project. Je houdt daarbij rekening met de wensen en noden van de klant, tijdsbestek en de beschikbare middelen. - Je coördineert de taakverdeling, timing en opvolging van de werken van de teamleaders, monteurs en onderaannemers van de start tot de oplevering van het project. - Je zorgt dat de veiligheidsvoorschriften worden nageleefd door zelf een voorbeeld te zijn en mensen op een correcte manier bij te sturen. - Je zorgt voor een permanente opvolging van monteurs en onderaannemers, grijpt in bij technische problemen en stuurt bij waar nodig. - Je bent het eerste aanspreekpunt van de klant en houdt hem op de hoogte van de evolutie van het project. Je woont daarom de werfvergadering steeds bij. - Kortom, je bent verantwoordelijk voor de realisatie van de aan jou toegewezen projecten, binnen de gestelde termijn en het daarvoor voorziene budget.

Profiel

- Je bent een hand on problem solver en beschikt over sterke communicatieve en organisatorische skills. - Je bent bovendien ook een teamplayer die budgetgericht kan werken en administratief sterk is. - Je hebt een diploma industrieel ingenieur of bachelor op zak, bij voorkeur elektromechanica, met enige jaren werkervaring of gelijkwaardig door ervaring. Kan je beroep doen op een aantoonbare ervaring in het aansturen van een projectteam en monteurs of onderaannemers op de bouwplaats, dan is dit een mooie troef. - Je kan je uitstekend uitdrukken in het Nederlands en spreekt ook Frans & Engels. - Je woont bij voorkeur in regio Antwerpen, of acht de verplaatsing haalbaar.

Wij bieden

- Je komt terecht in een internationaal en stabiel bedrijf met een vlakke structuur waar ruimte is om autonoom te werken en jezelf verder te ontplooien. - Salarispakket afgestemd op jouw competenties/ervaring aangevuld met extralegale voordelen waaronder maaltijdcheques, bedrijfswagen, groepsverzekering. - Een voltijds (40u/week) vast contract waarbij je naast de wettelijke verlofdagen 12 betaalde ADV dagen kan opnemen. - Een veelzijdige functie waarbij verantwoordelijkheid en initiatiefname op prijs wordt gesteld.

Ik wil deze job!

Bel ons op bovenvermeld nummer voor een afspraak of vul onderstaand formulier in en we contacteren je heel binnenkort!

In onze privacyverklaring informeren we je over de gegevens die wij verzamelen wanneer je onze website bezoekt en waarvoor we die gebruiken. Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA, hierbij zijn de Google Privacy Policy en Servicevoorwaarden van toepassing.