Vacature

Projectmedewerker Digitalisering (4/5 of voltijds)

Contracttype: Dagwerk

Referentie: 1081

Update: 22-10-2021

Isabelle

Isabelle Maselis

Uw Contactpersoon

Solliciteer nu

Functieomschrijving

- Voor een klant te Ingelmunster kijken wij uit naar een projectmedewerker digitalisering. Je bent het spilfiguur in de digitale transformatie binnen de organisatie. - Je ondersteunt het directieteam in de digitale transformatie binnen de organisatie: Je coördineert de digitaliseringsprojecten en krijgt verantwoordelijkheid van opzet projectplan tot uitvoering en implementatie; Je ondersteunt in veranderingen (handleidingen, instructies, opleidingen, ...); Je kijkt enthousiast naar nieuwe technologieën, reflecteert kritisch over de inzetbaarheid binnen de organisatie; Je adviseert het directieteam in het opzetten en uitrollen van diverse projecten. - Je bent het aanspreekpunt voor ICT: Je ondersteunt bij ICT problemen en vragen; Je bent de brugfiguur naar de externe ICT diensten; Je adviseert de directie omtrent aankopen, ICT materialen; Je staat in voor het beheer van ICT materiaal. - Je staat in voor de rapporteringen in ondersteuning van het directieteam: Je bent de centrale persoon voor opmaak, input en verwerking van rapporteringfiles plus je faciliteert graag (vanuit je competenties) de medewerkers met de correcte werkdocumenten; Je brengt basisregistraties samen en staat in voor de verwerking in functie van rapporteringen; Als Excel specialist denk je ook mee aan vereenvoudiging van onze bestaande files en rapporten (clean up bestanden). - Je staat in voor het beheer van data in de cloudstructuur: Bewaken van data, toegang tot data, ... signaliseren van problematieken; Optimalisatie van data opslag in functie van werking en van technische mogelijkheden (computer, IT, ..); Bijhouden van relevante info op een gestructureerde en toegankelijke manier. - Kortom een functie met veel verantwoordelijkheid, inzet en noodzakelijke ervaring!

Profiel

- Technische vakkennis: Gedegen kennis ICT en motivatie om de kennis uit te bereiden; Sterke kennis van software (Microsoft Office, Excel in niveau van gevorderden, Power BI of andere rapportage tools). - Passie voor digitalisering en veranderingsmanagement. - Een vlotte communicator, vanuit overtuiging en enthousiasme kan je anderen aanzetten tot actie. - Gestructureerd en planmatig werken. - Discreet en professioneel omgaan met informatie. - Bezit van bachelor diploma of gelijkwaardig door ervaring.

Wij bieden

Een voltijdse of 4/5de tewerkstelling met kans op vast contract te Ingelmunster.

Ik wil deze job!

Bel ons op bovenvermeld nummer voor een afspraak of vul onderstaand formulier in en we contacteren je heel binnenkort!

In onze privacyverklaring informeren we je over de gegevens die wij verzamelen wanneer je onze website bezoekt en waarvoor we die gebruiken. Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA, hierbij zijn de Google Privacy Policy en Servicevoorwaarden van toepassing.