Vacature

R&D Engineer

Contracttype: Dagwerk

Referentie: 2162

Update: 11-07-2022

default

Lore Duyck

Uw Contactpersoon

Solliciteer nu

Functieomschrijving

- Je bent verantwoordelijk voor het ontwerp van nieuwe LVT vloeren (Luxury Vinyl Tiles), van idee tot industrialisatie. Onderweg werk je samen met het productmanagement, je R&D collega's, labotechnici, collega's in de productie, kwaliteitsmanager en engineer, ... om je doel te bereiken om een ??nieuwe LVT vloer met unieke eigenschappen op de markt te krijgen. - Een deel van de testen doe je zelf, voor andere testen word je ondersteund door collega's. - Je ondersteunt je R&D collega's bij hun projecten met de expertise in een specifiek domein dat je tijdens je carrière opbouwt (lijmen, formulering, akoestiek, …) - Je optimaliseert en ondersteunt productieprocessen en lanceert waar mogelijk verbeteringen - Je rapporteert aan de R&D Manager LVT BerryAlloc.

Profiel

- Je hebt een master in wetenschappelijk domein (chemie, biologie,…) - Je bent analytisch ingesteld - Je voert de projecten op een zelfstandige basis uit - Je bent zeer communicatief - Je bent empathisch en resultaatsgericht - Je hebt een goede kennis van het Nederlands en Engels. Kennis van het Frans is een plus.

Wij bieden

- Je komt terecht in een groeiende en dynamische onderneming met respect voor zijn werknemers, een passie voor zijn producten en het continu streven naar innovatie. - Een job met reële toekomstmogelijkheden, in een uitdagende werksfeer met veel afwisseling en ruimte voor persoonlijke ontwikkeling en initiatief. - Uiteraard mag je rekenen op een competitief salarispakket

Ik wil deze job!

Bel ons op bovenvermeld nummer voor een afspraak of vul onderstaand formulier in en we contacteren je heel binnenkort!

In onze privacyverklaring informeren we je over de gegevens die wij verzamelen wanneer je onze website bezoekt en waarvoor we die gebruiken. Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA, hierbij zijn de Google Privacy Policy en Servicevoorwaarden van toepassing.