Vacature

R&D Engineer Solutions

Contracttype: Dagwerk

Referentie: 2184

Update: 15-07-2022

default

Lore Duyck

Uw Contactpersoon

Solliciteer nu

Functieomschrijving

Als R&D Engineer Solutions ben je verantwoordelijk voor: - Het ontwikkelen van nieuwe B to B klantoplossingen en het verbeteren van bestaande producten op het vlak van rubbers en thermoplastische elastomeren. - Samen met je collega’s van het labo formuleer en meng je rubbers, analyseer en meet je producteigenschappen en via een techniek van spuitgieten of extrusie ontwikkel je nieuwe toepassingen. - Je volgt de verschillende R&D projecten op vanaf concept tot en met de marktimplementatie. Je staat in voor onderzoek en begeleidt de klant van A tot Z tijdens de fase van ontwikkeling en testing. In overleg met de technische dienst en productie bereid je de serieproductie voor. - Je documenteert de uitgevoerde werken, staat in voor de borging van de opgedane kennis en zorgt voor interne kennisdeling. - Je houdt voeling met de markt en via beurzen en onderzoeksinstellingen blijf je steeds op de hoogte van de nieuwste technologische evoluties binnen jouw expertisedomein. - Je krijgt de nodige autonomie en rapporteert aan de SDE Manager (Sustainability, Development & Engineering Manager).

Profiel

- Je genoot een universitaire opleiding in een chemische of technische richting en hebt minstens 5 jaar ervaring in een ontwikkelingsafdeling en/of wetenschappelijk/toegepast onderzoek. - Een ruime technische kennis en expertise zijn onontbeerlijk voor deze functie. Meer specifiek verwachten we een goede kennis van polymeren én een grote interesse in rubber. - Je bent goed gestructureerd, onderzoeks en actiegericht en beschikt over goede projectmanagement skills. - Verder beschik je over goede analytische en communicatieve vaardigheden die je in staat stellen complexe informatie te vertalen naar interne en externe stakeholders.

Wij bieden

- Een gevarieerde functie met veel verantwoordelijkheid en verdere ontwikkelingsmogelijkheden. - Naast flexibele arbeidsvoorwaarden en 32 dagen verlof (20BV + 12 ADV dagen) bieden ze een markconform salaris aan, volgens je ervaring en competenties aangevuld met maaltijdcheques en andere extralegale voordelen.

Ik wil deze job!

Bel ons op bovenvermeld nummer voor een afspraak of vul onderstaand formulier in en we contacteren je heel binnenkort!

In onze privacyverklaring informeren we je over de gegevens die wij verzamelen wanneer je onze website bezoekt en waarvoor we die gebruiken. Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA, hierbij zijn de Google Privacy Policy en Servicevoorwaarden van toepassing.