Vacature

Reachtruckchauffeur - DAGWERK

Contracttype: Dagwerk

Referentie: 2271

Update: 07-09-2022

default

Elise Verschoore

Uw Contactpersoon

Solliciteer nu

Functieomschrijving

- Je laadt en lost de vrachtwagens. Hierbij heb je veel contact met de vrachtwagenbestuurders. - Je stockeert de binnenkomende goederen, alsook de afgewerkte goederen op de correcte plaats. - Je maakt gebruik van het computersysteem voor het in en uitboeken van goederen. - Je zorgt dat de correcte labels worden voorzien op de bijhorende gitterboxen en palletkisten. - Je staat in voor de orde en netheid in de magazijnrekken en de magazijnomgeving. - Je zorgt voor het bevoorraden van materiaal aan de productielijnen en het tijdig weghalen van de afgewerkte materialen. - Indien je over een rijbewijs C beschikt behoren de transporten tussen de verschillende bedrijfsgebouwen ook tot jouw takenpakket. - Je werkt hiervoor nauw samen met jouw collega reachtruckchauffeur.

Profiel

- Je bent gemotiveerd, leergierig en nauwkeurig. - Je hecht veel belang aan orde en netheid, ruimt de eigen werkplek op en draagt zorg voor de door jou gebruikte materialen en reachtruck. - Je werkt graag zelfstandig, maar je communiceert vlot met jouw collega's. - Je vindt veiligheid zeer belangrijk en brengt dit in de praktijk tijdens uw werk. - Je kan vlot overweg met logistieke administratie binnen een magazijnomgeving. Hiervoor is een goede kennis Nederlands vereist, zowel voor begrijpen, spreken, lezen als schrijven. - Je kan werken onder tijdsdruk/stress. - Bezit je een geldig rijbewijs C? Dan is dit een grote troef!

Wij bieden

- Je werk in dagregime. - Je komt terecht in een gepassioneerd team dat in een familiale sfeer steeds samen naar een topresultaat streeft. - Elke starter wordt via een intern opleidingstraject tot specialist in zijn/haar job opgeleid. - Interne doorgroeimogelijkheden en carrière keuzes. - Een aantrekkelijk loon (metaalsector) met eindejaarspremie en extralegale voordelen zoals maaltijdcheques en anciënniteitsvoordelen.

Ik wil deze job!

Bel ons op bovenvermeld nummer voor een afspraak of vul onderstaand formulier in en we contacteren je heel binnenkort!

In onze privacyverklaring informeren we je over de gegevens die wij verzamelen wanneer je onze website bezoekt en waarvoor we die gebruiken. Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA, hierbij zijn de Google Privacy Policy en Servicevoorwaarden van toepassing.