Vacature

Reachtruckchauffeur - Dagwerk

Contracttype: Dagwerk

Referentie: 720

Update: 03-05-2021

default

Françoise Baudot

Uw Contactpersoon

Solliciteer nu

Functieomschrijving

Als reachtruckchauffeur sta je dagdagelijks in contact met de vrachtwagenbestuurders, je helpt met het laden en lossen. De binnenkomende en afgewerkte goederen stockeer je op de correcte plaats dit met gebruik van het computersysteem (in- en uitboeken). De palletkisten en gitterboxen voorzie je van de correcte labeling. Alsook sta je in voor het correct verpakken en labelen van bestellingen klaar voor verzending (nauwe samenwerking met dienst verzending). Orde en netheid zijn voor u niet onbelangrijk, want dit is een taak die erbij komt kijken. Je verzorgt ook alle interne transporten, zoals bijvoorbeeld de afvalophaling. Je zorgt voor een goede werkflow door de productielijnen te bevoorraden van materiaal en het tijdig weghalen van afgewerkte materialen.

Profiel

- Hef- en reachtruckattest - Je hecht belang aan orde en netheid - Zelfstandige werker - Communicatief sta je in het Nederlands sterk in je schoenen - Logistieke administratie binnen een magazijnomgeving kent geen geheimen voor u (pc vaardigheden) - U bent stressbestendig ingesteld - Rijbewijs C = pluspunt|Hef- en reachtruck.

Wij bieden

Een voltijdse tewerkstelling tijdens de dag (38u/week) zonder weekend.

Ik wil deze job!

Bel ons op bovenvermeld nummer voor een afspraak of vul onderstaand formulier in en we contacteren je heel binnenkort!

In onze privacyverklaring informeren we je over de gegevens die wij verzamelen wanneer je onze website bezoekt en waarvoor we die gebruiken. Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA, hierbij zijn de Google Privacy Policy en Servicevoorwaarden van toepassing.