Vacature

Rolbrugbediener - 2-PLOEGEN

Contracttype: Ploegwerk

Referentie: 2529

Update: 09-05-2023

default

Elise Verschoore

Uw Contactpersoon

Solliciteer nu

Functieomschrijving

- Je registreert alle fysische transacties in SAP met behulp van een scanner en barcodes, zodat de producten traceerbaar blijven en correct in en uit het voorraadsysteem gaan. - Je bestuurt de rolbrug volgens de veiligheidsvoorschriften voor laden, lossen en stapelen van zwaar materiaal.

Profiel

- Je bent A3 technisch geschoold. - Ervaring met het bedienen van een rolbrug en heftruck is een vereiste. - Je hebt ruimtelijk inzicht. - Je volgt de veiligheidsvoorschriften nauwgezet en voorkomt zo ongevallen. - Je respecteert alle richtlijnen over veiligheid, netheid en milieu en past deze correct toe. Je vermijdt steeds risicovolle situaties.

Wij bieden

- Een filevrije job in de buurt van Brugge. - Een fulltime aanbieding in een dynamisch en internationaal bedrijf. - Een aantrekkelijk salarispakket. - Extralegale voordelen zoals een groeps en hospitalisatieverzekering. - Maaltijdcheques. - Mogelijkheid om een fiets te leasen. - Veel ruimte voor eigen initiatief. - Een flexibele werkomgeving. - Teambuildings en bedrijfsevents. - De kans om bij te leren en door te groeien. - Je werkt voor een ecologisch bewust bedrijf.

Ik wil deze job!

Bel ons op bovenvermeld nummer voor een afspraak of vul onderstaand formulier in en we contacteren je heel binnenkort!

In onze privacyverklaring informeren we je over de gegevens die wij verzamelen wanneer je onze website bezoekt en waarvoor we die gebruiken. Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA, hierbij zijn de Google Privacy Policy en Servicevoorwaarden van toepassing.