Vacature

Scannerinsteller - Vaste nacht

Contracttype: Nachtwerk

Referentie: 778

Update: 02-06-2021

Lisa

Lisa Van Parys

Uw Contactpersoon

Solliciteer nu

Functieomschrijving

- Voor een voedingsbedrijf in de ruime regio van Tielt zijn wij op zoek naar een scannerinsteller, dit voor een tewerkstelling in de vaste nacht.- Als scannerinsteller zal je opgeleid worden tot een expert in de productkennis; ben je verantwoordelijke voor de scanners; ben je het eerste aanspreekpunt binnen de verpakking op vlak van kwaliteit en scanners voor de laboranten, kwaliteitsdienst en teamleider. Alsook zal het volgende tot je takenpakket behoren: instellen en controle van scanners; registratie van resultaten; uitvoeren van kwaliteitscontroles; opvolgen van procedures over hygiëne en kwaliteit.- In de functie als scannerinsteller sta je rechtstreeks in communicatie met operatoren, teamleider, collega scannerinsteller, laboranten, kwaliteitsdienst, ... Dit zowel in de Nederlandse als Franse taal.

Profiel

- Zeer goede communicatie in het Nederlands EN Frans. - Combinatie van zelfstandig werk en teamwerk. - Affiniteit met de voedingssector. - Ervaring met besturingspanelen, scanners, ... - Flexibele ingesteldheid naar takenpakket. - Je kan in de vaste nacht werken.

Wij bieden

De functie als scannerinsteller is een functie met verantwoordelijkheid en je krijgt kansen om jezelf te ontwikkelen. Het bedrijf draagt gezondheid en een veilige werkomgeving hoog in het vaandel. Er heerst een stimulerende omgeving waar ruimte is voor zelfontwikkeling.

Ik wil deze job!

Bel ons op bovenvermeld nummer voor een afspraak of vul onderstaand formulier in en we contacteren je heel binnenkort!

In onze privacyverklaring informeren we je over de gegevens die wij verzamelen wanneer je onze website bezoekt en waarvoor we die gebruiken. Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA, hierbij zijn de Google Privacy Policy en Servicevoorwaarden van toepassing.