Vacature

Schrijnwerker binnen-buiten

Contracttype: Dagwerk

Referentie: 1519

Update: 14-03-2022

default

Thirsa Vanneste

Uw Contactpersoon

Solliciteer nu

Functieomschrijving

Voor een klant regio Kortrijk zijn wij op zoek naar een schrijnwerker op verplaatsing-Je komt elke morgen binnen om vanuit het bedrijf te vertrekken naar de klanten. -Je zal er de plaatsing doen van gordijnen, rolgordijnen, lamellen, rails, buitenscreens , ... al dan niet elektrisch gestuurd. -Ook herstellingswerken horen bij uw taken.

Profiel

- Enige ervaring als schrijnwerker is een must - Diploma houtbewerking - Rijbewijs B is een vereiste - Je behandeld de Nederlandstaal zeer goed - Je bent klantvriendelijk en hebt een verzorgd voorkomen - Je bent flexibel - Indien je kennis hebt van elektriciteit is dit een pluspunt.

Wij bieden

- Je werkt van 7u30 tot 16u - Je ontvangt een marktconform loon - Je krijgt een interne opleiding zodat je zelfstandig kunt werken - Een job met verantwoordelijkheid - optie vast contract na een positieve interim periode

Ik wil deze job!

Bel ons op bovenvermeld nummer voor een afspraak of vul onderstaand formulier in en we contacteren je heel binnenkort!

In onze privacyverklaring informeren we je over de gegevens die wij verzamelen wanneer je onze website bezoekt en waarvoor we die gebruiken. Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA, hierbij zijn de Google Privacy Policy en Servicevoorwaarden van toepassing.