Vacature

Schrijnwerker / houtskeletbouwer (m/v)

Referentie: 1501

Update: 10-03-2022

default

Lore Duyck

Uw Contactpersoon

Solliciteer nu

Functieomschrijving

- Als schrijnwerker / houtskeletbouwer is je functie tweedelig. Je brengt een deel van je tijd dor in het atelier ter voorbereiding van een project , maar gaat ook mee ter plaatse om effectief te gaan bouwen. - Je werkt zowel in het atelier als daarbuiten zeer nauw samen met je projectleider, het designteam en je collega's schrijnwerkers. Samen nemen jullie de verantwoordelijkheid op om elk project met oog voor detail tot in de puntjes af te werken. - Mede dankzij jou kunnen klanten rekenen op een volledig totaalconcept.

Profiel

- Je hebt zowel interesse in houtskeletbouw als de creatie van meubels. - Je hebt een hart van en voor hout. - Je werkt zelfstandig en functioneert goed in een klein team. - Je bent werk willend en flexibel. - Je hebt inzicht en kan nauwkeurig werken. - Je bent klantgericht. - Je hebt een rijbewijs B (C is een pluspunt).

Wij bieden

- Projecten waar je met terechte trots je steentje kan aan bijdragen. - Een dynamische werksfeer en collega's die hun job met veel enthousiasme uitvoeren en samen streven jullie naar een perfect resultaat. - Een groeiend bedrijf dat mag werken voor klanten uit het hogere segment. - Opleidingen. - Een luisterend oor voor nieuwe ideeën en technieken.

Ik wil deze job!

Bel ons op bovenvermeld nummer voor een afspraak of vul onderstaand formulier in en we contacteren je heel binnenkort!

In onze privacyverklaring informeren we je over de gegevens die wij verzamelen wanneer je onze website bezoekt en waarvoor we die gebruiken. Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA, hierbij zijn de Google Privacy Policy en Servicevoorwaarden van toepassing.