Vacature

Shift Supervisor - Logistiek

Contracttype: Ploegwerk

Referentie: 867

Update: 14-07-2021

default

Isabelle Maselis

Uw Contactpersoon

Solliciteer nu

Functieomschrijving

- Voor een internationale speler in de metaalsector zijn wij op zoek naar een Shift Supervisor logistiek gedeelte. Dit is een job met een grote verantwoordelijkheid, namelijk aansturing van een team van 15 tal magazijnmedewerkers en verzorging van een correcte lading van meer dan 50 vertrekkende vrachtwagens in de vroege of late shift. - Tewerkstelling is in een tweeploegenrooster, de ene week werk je van 05u00 tot 13u00, de andere week van 13u00 tot 21u00. Natuurlijk heeft u geen schrik om even langer te blijven indien nodig! - Je draagt de verantwoordelijkheid voor het goede verloop op logistiek gebied, voorziet een overdracht van de status en prioriteiten bij de ploegenwissel, je verzorgt de nodige opleiding voor de mensen binnen je team. - Je stelt correct de transport en afleveringsbonnen op d.m.v. corrigeren van statussen, voorraden en pickings in SAP. Je verzorgt een goede, soepele doorstroom van binnenkomende vrachtwagens waar je iedere lading inspecteert en fotografeert voordat deze de site verlaat. - Er wordt een hoogst mogelijke nauwkeurigheid nagestreefd op MTO, MTS en trading goederen. - Indien schadegevallen worden deze door u gerapporteerd en indien nodig opnieuw in productie gestoken. - Dagelijks wordt er gerapporteerd aan de Logistiek Manager.

Profiel

- Mogelijkheid om te werken in een tweeploegenstelsel. Ene week van 05u00 tot 13u00, andere week van 13u00 tot 21u00. - Ervaring in de logistieke wereld en kennis van SAP. - Heftruckervaring is een vereiste, een attest kan intern behaald worden. - Je kan de juiste prioriteiten opstellen en snel schakelen indien nodig, kortom je gaat efficiënt te werk. - Je bent niet bang zelf de handen uit de mouwen te steken, je hebt dus een echte hands on mentaliteit. - Verantwoordelijkheid opnemen vormt geen probleem, je hebt oog voor detail en beschikt over goede communicatieve vaardigheden. - Zeer goede kennis van de Nederlandse taal (geschreven, gesproken, gelezen en geschreven), ieder bijkomende talenkennis is een pluspunt.

Wij bieden

Tewerkstelling in een dynamisch en internationaal bedrijf waar persoonlijke groei wordt aangemoedigd.

Ik wil deze job!

Bel ons op bovenvermeld nummer voor een afspraak of vul onderstaand formulier in en we contacteren je heel binnenkort!

In onze privacyverklaring informeren we je over de gegevens die wij verzamelen wanneer je onze website bezoekt en waarvoor we die gebruiken. Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA, hierbij zijn de Google Privacy Policy en Servicevoorwaarden van toepassing.