Vacature

Slager

Referentie: 1304

Update: 02-02-2022

default

Jolien Popelier

Uw Contactpersoon

Solliciteer nu

Functieomschrijving

We zijn op zoek naar een gemotiveerde slager De nieuwe werkkracht zal opgeleid worden door onze hoofdslager. De bedoeling is dat de nieuwe slager op termijn deze functie kan overnemen De nieuwe slager zal ingezet worden voor volgende taken: bereidingen maken, vlees versnijden, voorbereiden wat de verkoopsters verder verpakken en in de toonbank plaatsen, bestellingen plaatsen, toezien dat een goeie hygiëne gehandhaafd blijft, en ook producten op maat van de klant vervaardigen.

Profiel

We verwachten dat onze nieuwe werkkracht aan volgende belangrijke eigenschappen voldoet: orde, netheid, stiptheid, vriendelijkheid, teamplayer. Daarnaast verwachten we dat na enige tijd van inwerken de taken met een zekere snelheid afgewerkt worden.

Wij bieden

Onze supermarkt is gesloten op maandag. Daarnaast krijgt de slager één volledige of twee halve dagen vrij in de week. In het weekend wordt verwacht enkel op zaterdagvoormiddag te werken. We beloven een mooie verloning met als extra woon-werk vergoeding en elektronische maaltijdcheques. We kijken er naar uit ons team met een nieuwe slager uit te breiden! Een jonge kracht of student die in het weekend reeds kan komen helpen is zeker ook welkom!

Ik wil deze job!

Bel ons op bovenvermeld nummer voor een afspraak of vul onderstaand formulier in en we contacteren je heel binnenkort!

In onze privacyverklaring informeren we je over de gegevens die wij verzamelen wanneer je onze website bezoekt en waarvoor we die gebruiken. Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA, hierbij zijn de Google Privacy Policy en Servicevoorwaarden van toepassing.