Vacature

Stikker/Stikster productie overgordijnen - DAG

Contracttype: Dagwerk

Referentie: 1916

Update: 31-05-2022

default

Elise Verschoore

Uw Contactpersoon

Solliciteer nu

Functieomschrijving

- Aan de hand van de orderbon die wordt geleverd met de reeds op maat gesneden stoffen uit het snijatelier, stel je het overgordijn samen. - Je stikt de stukken stof aan elkaar. - Daarna blindzoom je het gordijn. - De naden worden uitgestreken alvorens de stof op te hangen aan de lift. Mogelijks moet ook de stof volledig gestreken worden. - Op de lift wordt de stof perfect op maat gesneden, zodat het gordijn niet te lang of te kort bij de klant geleverd wordt. - Afhankelijk van wat de klant vraagt, plaats je voering in het gordijn. Ook de voering moet gezoomd en ingestikt worden. - Je stikt zijnaden van het gordijn. - Wanneer deze taken voltooid zijn, werkt een collega het gordijn helemaal.

Profiel

- Ben jij de gedreven collega die in een voltijdse functie wil werken? - Met het oog op interne opleiding en communicatie tussen collega's, is kennis van het Nederlands of Engels heel belangrijk. - Om een kwalitatief product af te leveren, is het belangrijk dat jij nauwkeurig kan werken en dat je geduldig bent. - Heb je nog geen (professionele) ervaring als stikker/stikster, maar je hebt voeling met verschillende soorten stoffen, je weet wat een spoel, een naad en een zoom is? - Dan is deze job iets voor u!

Wij bieden

- Je komt terecht in een warme groep die u alle kneepjes van het vak zal aanleren. - Daarnaast kun je rekenen op een mooie verloning, verhoging van maaltijdcheques na 2 jaar in dienst, 20 verlofdagen, aangevuld met anciënniteitsdagen en om de balans tussen werk en privé helemaal in evenwicht te houden werk je dagelijks van 08u00 tot 16u30 en op vrijdag maar tot 14u00.

Ik wil deze job!

Bel ons op bovenvermeld nummer voor een afspraak of vul onderstaand formulier in en we contacteren je heel binnenkort!

In onze privacyverklaring informeren we je over de gegevens die wij verzamelen wanneer je onze website bezoekt en waarvoor we die gebruiken. Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA, hierbij zijn de Google Privacy Policy en Servicevoorwaarden van toepassing.