Vacature

Stikker / Snijder - Stikster / Snijdster nacht

Contracttype: Nachtwerk

Referentie: 1604

Update: 18-03-2022

default

Cynthia Vanderhaeghen

Uw Contactpersoon

Solliciteer nu

Functieomschrijving

Als stikker / snijder - Stikster / Snijdster sta je in voor de versnijding van weefsel en afwerking tot een kwalitatief product. Bij de afwerking denken we dan aan bijvoorbeeld schilderijzoom op een industriële stikmachine. Als snijder kan je op de draad snijden met de schaar of op maat via een passende snijmachine.

Profiel

- Op draad snijden met schaar of op maat via een snijmachine - Ervaring met industriële stikmachine - Precisie, netheid en teamwork zijn zeer belangrijk - Je wilt mee met het team hoogwaardige producten tot stand brengen - Afwisseling en zelfstandig werken - Vlotte overschakeling van de ene naar de andere taak vormt geen probleem

Wij bieden

- Voltijdse tewerkstelling in een mooi dagregime bij een gekend, financieel gezond textielbedrijf te Meulebeke. - Kans op vast contract!

Ik wil deze job!

Bel ons op bovenvermeld nummer voor een afspraak of vul onderstaand formulier in en we contacteren je heel binnenkort!

In onze privacyverklaring informeren we je over de gegevens die wij verzamelen wanneer je onze website bezoekt en waarvoor we die gebruiken. Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA, hierbij zijn de Google Privacy Policy en Servicevoorwaarden van toepassing.