Vacature

Stockverantwoordelijke - inlegplanner

Contracttype: Dagwerk

Referentie: 969

Update: 21-09-2021

default

Isabelle Maselis

Uw Contactpersoon

Solliciteer nu

Functieomschrijving

- Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging? Onze klant te Tielt kijkt uit naar een medewerker als stockverantwoordelijke en inlegplanner. Dit is een job waar je fysiek de handen uit de mouwen steekt in combinatie met planning en cijfers. - Elke dag worden er broedeieren geleverd aan de klant, jij bent dan ook verantwoordelijk over de stock van de broedeieren. Je bewaart een overzicht, stemt af met de planner welke broedeieren op welk moment de broedkasten moeten ingaan. - Zelf ga je ook actief gaan meewerken, dus fysiek werk schrikt je niet af.

Profiel

- Kennis Excel - Gestructureerd, verantwoordelijk en stipt te werk gaan - Bewaren van het overzicht - Hands on mentaliteit, je gaat zelf ook fysiek werk uitvoeren - Basiskennis van het Frans en goede kennis van het Nederlands - Flexibiliteit naar uren toe, werken van maandag tem vrijdag in daguren (afhankelijk wat er op de planning staat).

Wij bieden

Een voltijdse tewerkstelling in een echt familiebedrijf, iedereen kent elkaar en men vormt een hecht team. Een job met verantwoordelijkheid en aansturing van medewerkers.

Ik wil deze job!

Bel ons op bovenvermeld nummer voor een afspraak of vul onderstaand formulier in en we contacteren je heel binnenkort!

In onze privacyverklaring informeren we je over de gegevens die wij verzamelen wanneer je onze website bezoekt en waarvoor we die gebruiken. Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA, hierbij zijn de Google Privacy Policy en Servicevoorwaarden van toepassing.