Vacature

Straler

Contracttype: Ploegwerk

Referentie: 2415

Update: 26-12-2022

Isabelle

Isabelle Maselis

Uw Contactpersoon

Solliciteer nu

Functieomschrijving

Je bent verantwoordelijk voor het goed uitvoeren van kwalitatief straalwerk en moet dit werk efficiënt doen verlopen. - Voorbereiding: Ophangen van stukken. Afschermen van niet te stralen zones. Ontvetten, afblazen met perslucht. Binnen en buiten brengen van stukken in straalcabine. - Stralen: Met helm en zuurstoftoevoer. Alleen werken in een cabine van 10x6m. Dmv rubberslang onder druk, staalkorrels projecteren op stalen oppervlakken. Zorgen voor een rein staaloppervlak. Reinigen van straalinstallatie en materiaal. Vervangen van filters. Controle van gestraalde stukken in de staalcabine. - Diversen: Invullen van uurfiche. Verpakken van stukken.

Profiel

- Zin hebben in orde. - Flexibiliteit. - Stressbestendigheid - Betrouwbaar. - Ervaring is een pluspunt, geen must. Het is eenvoudig aan te leren. - Goede fysieke conditie. - Nederlands of Franstalig.

Wij bieden

Ik wil deze job!

Bel ons op bovenvermeld nummer voor een afspraak of vul onderstaand formulier in en we contacteren je heel binnenkort!

In onze privacyverklaring informeren we je over de gegevens die wij verzamelen wanneer je onze website bezoekt en waarvoor we die gebruiken. Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA, hierbij zijn de Google Privacy Policy en Servicevoorwaarden van toepassing.