Vacature

Straler metaalsector

Contracttype: Dagwerk

Referentie: 2289

Update: 20-09-2022

Lisa

Lisa Van Parys

Uw Contactpersoon

Solliciteer nu

Functieomschrijving

- Als parelstraler zorg je ervoor dat de klant een mooi afgewerkt product ontvangt. Door het product te parelstralen worden lasnaadverkleuringen of krasjes en onzuiverheden weggewerkt. - Je straalt de verschillende constructies. Door het stralen krijgen de producten een glad en egaal mat grijs oppervlakte.

Profiel

- Heb je ervaring als straler? Dan is dit mooi meegenomen, maar zeker geen must. - Je hebt technisch inzicht. - Je bent een echte teamplayer en werkt graag in team. - Je werkt van maandag tot vrijdag van 7u15 tot 16u.

Wij bieden

- Je komt terecht in een bedrijf waar je geen nummer bent. - Er worden een tal van opleidingsmogelijkheden aangeboden zodat je de beste versie van jezelf kan zijn. - Naast toffe collega's en opleidingsmogelijkheden wordt er jou een loonpakket aangeboden volgens jouw ervaring + aangevuld met maaltijdcheques.

Ik wil deze job!

Bel ons op bovenvermeld nummer voor een afspraak of vul onderstaand formulier in en we contacteren je heel binnenkort!

In onze privacyverklaring informeren we je over de gegevens die wij verzamelen wanneer je onze website bezoekt en waarvoor we die gebruiken. Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA, hierbij zijn de Google Privacy Policy en Servicevoorwaarden van toepassing.