Vacature

Straler / metalliseur

Contracttype: Dagwerk

Referentie: 1818

Update: 27-04-2022

Isabelle

Isabelle Maselis

Uw Contactpersoon

Solliciteer nu

Functieomschrijving

- Je straalt en metalliseert diverse metalen onderdelen. - Je staat in voor het onderhouden van de staalcabine. - Het materiaal ophangen en afnemen behoort ook tot je takenpakket. - Je controleert de kwaliteit van je gepresteerde werk.

Profiel

- Gemotiveerd om nauwgezet en met oog voor detail te werken. - Zelfstandig kunnen werken, met de nodige flexibiliteit. - Ervaring is niet nodig, de goesting om te leren des te meer. - Je hebt geen fysieke klachten. - Je kan een basis Nederlands spreken.

Wij bieden

- Een ruime straal- en metalliseercabine. - Aangepaste kledij. - Rolbruggen om het materiaal makkelijk te kunnen verplaatsen. - Vaste job in een gezond familiebedrijf, omringd door leuke collega's. - Opleiding en begeleiding op de werkvloer. - Aantrekkelijke verloning volgens ervaring.

Ik wil deze job!

Bel ons op bovenvermeld nummer voor een afspraak of vul onderstaand formulier in en we contacteren je heel binnenkort!

In onze privacyverklaring informeren we je over de gegevens die wij verzamelen wanneer je onze website bezoekt en waarvoor we die gebruiken. Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA, hierbij zijn de Google Privacy Policy en Servicevoorwaarden van toepassing.