Vacature

Student kassa MEULEBEKE

Contracttype: Dagwerk

Referentie: 2015

Update: 10-06-2022

Lisa

Lisa Van Parys

Uw Contactpersoon

Solliciteer nu

Functieomschrijving

- Voor een supermarkt in Meulebeke ben ik op zoek naar een student voor de kassa. - Je leert de kassa aan en je zal de klanten met een glimlach bedienen.

Profiel

- Je zit in het 4de, 5de of 6de middelbaar of in het hoger onderwijs - Je volgt de richting ASO - Je bent klantvriendelijk en hebt een verzorgd voorkomen - Beleefdheid is vanzelfsprekend voor u - Je bent van de streek van Meulebeke of buurtgemeenten

Wij bieden

- Je komt terecht in een leuke bekende winkel in Meulebeke waar je zal werken de zaterdag in het jaar - Dit is afwisselend, kan je een volledige dag om de twee werken? - Of werk je liever elke zaterdag een halve dag? - Dit is zeker mogelijk - Je hebt uw werkzekerheid in de vakanties want dan werk je meerdere weken, dit is wel noodzakelijk dat je kan werken in de vakanties.

Ik wil deze job!

Bel ons op bovenvermeld nummer voor een afspraak of vul onderstaand formulier in en we contacteren je heel binnenkort!

In onze privacyverklaring informeren we je over de gegevens die wij verzamelen wanneer je onze website bezoekt en waarvoor we die gebruiken. Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA, hierbij zijn de Google Privacy Policy en Servicevoorwaarden van toepassing.