Vacature

Student - Weekend en/of woensdagnamiddag

Contracttype: Dagwerk

Referentie: 900

Update: 30-08-2021

default

Cynthia Vanderhaeghen

Uw Contactpersoon

Solliciteer nu

Functieomschrijving

- Voor een supermarkt te Ruiselede kijken wij uit naar gemotiveerde, enthousiaste studenten. Dit voor de weekends tijdens het schooljaar en de woensdagnamiddag. - Wanneer kan je werken als student? Je bent (ouder) dan 15 jaar en hebt je eerste graad in het middelbaar onderwijs voltooid. - Je wordt allround ingezet: kassa, orde en netheid binnen de winkel, aanvullen van de winkel, ...

Profiel

- 15 jaar of ouder en eerste graad van het middelbaar voltooid (je zit in het 3de middelbaar). - Al dan niet ervaring in de verkoop. - Beschikbaar tijdens de weekends en de woensdagnamiddag tijdens het schooljaar. - Klantvriendelijk ingesteld.

Wij bieden

Tewerkstelling als een student bij een gekende supermarkt te Ruiselede. Een extra zakcentje gedurende het volledige schooljaar.

Ik wil deze job!

Bel ons op bovenvermeld nummer voor een afspraak of vul onderstaand formulier in en we contacteren je heel binnenkort!

In onze privacyverklaring informeren we je over de gegevens die wij verzamelen wanneer je onze website bezoekt en waarvoor we die gebruiken. Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA, hierbij zijn de Google Privacy Policy en Servicevoorwaarden van toepassing.