Vacature

Teamleader productie-kwaliteit

Contracttype: Dagwerk

Referentie: 2164

Update: 14-07-2022

Isabelle

Isabelle Maselis

Uw Contactpersoon

Solliciteer nu

Functieomschrijving

- Je staat in voor de opstart van nieuwe producten, processen en machines. - Je staat in voor de opvolging van producties die meer aandacht vragen. - Je volgt de productkwaliteit en de toepassing van de kwaliteitsvoorschriften op en grijpt in waar nodig. - Door je analytisch en technisch inzicht ben je in staat diagnoses te stellen verbetervoorstellen uit te werken.

Profiel

- Textielervaring of zeer sterke interesse vereist. - Sterk inzicht en redeneervermogen. - Minstens initiële ervaring in een productiebedrijf. - Je bent flexibel en polyvalent. - Je kan zelfstandig werken waarbij je de nodige initiatieven neemt. - Je kan je vlot uitdrukken in het Nederlands en Frans. |- Communicatieve en assertieve bachelor of gelijkwaardig door ervaring.

Wij bieden

- Een uitgebreide interne opleiding en begeleiding op de werkvloer voor iedere werknemer. - Een afwisselende job met continue uitdagingen. - Vast contract onbepaalde duur. - Gepassioneerd team gericht op innovatie en groei. - Stabiel en financieel gezond bedrijf actief in nieuwe internationale markten. - Continue investeringen in mens en machines.

Ik wil deze job!

Bel ons op bovenvermeld nummer voor een afspraak of vul onderstaand formulier in en we contacteren je heel binnenkort!

In onze privacyverklaring informeren we je over de gegevens die wij verzamelen wanneer je onze website bezoekt en waarvoor we die gebruiken. Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA, hierbij zijn de Google Privacy Policy en Servicevoorwaarden van toepassing.