Vacature

Technical Project Engineer

Contracttype: Dagwerk

Referentie: 2183

Update: 15-07-2022

Illy

Ilham Reffaki

Uw Contactpersoon

Solliciteer nu

Functieomschrijving

- Je wordt betrokken bij het uitvoeren van verbeterings en automatisatieprojecten én het analyseren en oplossen van technische knelpunten binnen de productieafdelingen. Je werkt nauw samen met verschillende diensten binnen de organisatie. Op korte termijn word je dan ook eindverantwoordelijke voor de jou toegewezen projecten.-Ondersteunen, leiden en sturen van automatisatie en verbeterprojecten. In lijn met je kennis en ervaring kan je zelfstandig projecten sturen of ondersteuning bieden bij grotere projecten. - Het voorzien van de nodige werkvoorbereiding voor projecten, opstellen van de planning, budgettering en opvolging ervan. - Aansluitend op de implementatie van een project of wijziging van een layout of werkwijze is het jouw taak de operatoren en/of techniekers op te leiden aan de hand van eigen geschreven werkinstructies om zo de nodige kennis over te dragen en te borgen. - Analyseren en implementeren van technische oplossingen met het oog op product of machine optimalisatie, productie efficiëntie en productiecapaciteit. - Ondersteuning bieden aan het team van techniekers waar nodig. - Contactpersoon voor externen van offerte aanvraag tot installatie en opstart. - Je rapporteert rechtstreeks aan de Technical Manager.

Profiel

- Je hebt minimum 3 jaar ervaring in een technische omgeving. - Je bent ondernemend, ambitieus, hands on en hebt een sterk verantwoordelijkheidsgevoel. - Je bent in staat om een productieomgeving met het nodige helikopterzicht te bekijken. - Je beschikt over een pragmatische aanpak en bent oplossingsgericht. - Je spreekt vloeiend Nederlands en Engels. Frans of Duits is een plus.|- Je hebt een Bachelor of Master Ingenieurswetenschappen met voorkeur in Elektromechanica of gelijkwaardig door ervaring.

Wij bieden

- Je komt terecht in een internationaal, dynamisch en innovatief, groeiend bedrijf. - Je maakt deel uit van een team waarin vakbekwaamheid en expertise sleutelbegrippen zijn. - Ruimte voor opleiding en initiatief. - De bedrijvengroep beschikt over een brede waaier aan productietechnologieën en verwerkt heel uiteenlopende hightech kunststoffen. - De klant hecht veel aandacht aan de ontwikkeling van de medewerkers en bieden de ruimte om jouw talenten verder te ontwikkelen. - Naast flexibele arbeidsvoorwaarden en 32 dagen verlof (20 + 12 ADV dagen) bieden ze een marktconform salaris aangevuld met maaltijdcheques en andere extralegale voordelen (hospitalisatieverzekering).

Ik wil deze job!

Bel ons op bovenvermeld nummer voor een afspraak of vul onderstaand formulier in en we contacteren je heel binnenkort!

In onze privacyverklaring informeren we je over de gegevens die wij verzamelen wanneer je onze website bezoekt en waarvoor we die gebruiken. Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA, hierbij zijn de Google Privacy Policy en Servicevoorwaarden van toepassing.