Vacature

Technical sales advisor (Oost & West Vlaanderen)

Referentie: 1992

Update: 07-06-2022

default

Jolien Popelier

Uw Contactpersoon

Solliciteer nu

Functieomschrijving

- Beheren van eigen klantenportefeuille (Regio Oost en West Vlaanderen, uitvalsbasis: Oeselgem). - Analyseren van salesinfo om opportuniteiten te ontdekken. - Gedetailleerde bezoekrapporten opstellen. - Opvolgen van offertes . - Prospecteren van nieuwe klanten (schrijnwerkers, metaalhandelaars, dakwerkers, bouwondernemingen, …). - Bevorderen van de verkoop door klanten te informeren over nieuwe producten, werkmethodes, bestelprocedures, … . - Adviserende rol bij commerciële projecten. - Opvolgen van klachten. - Wekelijks rapporteren aan de Sales manager.

Profiel

- U hebt een hoger diploma en affiniteit met de commerciële wereld. - U bent Nederlandstalig met een goede kennis van het Frans. - U bent een gemotiveerde persoonlijkheid die commercieel en communicatief is en werkt klant- en resultaatgericht. - U bent ondernemend en flexibel. - U houdt van een technische omgeving. - U bent het eerste aanspreekpunt voor de klant voor een ruim gamma aan producten. - Ervaring in de sector is een pluspunt.

Wij bieden

- U komt terecht in een dynamisch en sterk groeiende KMO, waarin u een uitdagende functie wordt aangeboden met verantwoordelijkheid. - U hebt de mogelijkheid om onze commerciële dienst mee uit te bouwen. - Bij FenekO is er ruimte voor initiatief met een aangename werksfeer. - De arbeidsvoorwaarden zijn gekoppeld aan uw kennis, ervaring en competenties. - Extra-legale voordelen en een bedrijfswagen

Ik wil deze job!

Bel ons op bovenvermeld nummer voor een afspraak of vul onderstaand formulier in en we contacteren je heel binnenkort!

In onze privacyverklaring informeren we je over de gegevens die wij verzamelen wanneer je onze website bezoekt en waarvoor we die gebruiken. Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA, hierbij zijn de Google Privacy Policy en Servicevoorwaarden van toepassing.