Vacature

Technieker 2-PLOEGEN

Contracttype: Ploegwerk

Referentie: 1606

Update: 18-03-2022

Lisa

Lisa Van Parys

Uw Contactpersoon

Solliciteer nu

Functieomschrijving

Binnen deze job ben je verantwoordelijk voor het uitvoeren van diverse opdrachten in de onderhoudsdienst. Je verzorgt de reparaties en het preventief onderhoud aan machine-installaties en gebouwen. Het gaat om een afwisselende functie, waarin je samen met je collega’s mee de planning beheert. Hierbij wordt er zo veel als mogelijk rekening gehouden met jouw interesses en capaciteiten. Je rapporteert rechtstreeks aan de Plant Manager.

Profiel

Communicatief en stressbestendig. Diploma elektromechanica, elektriciteit of elektronica. Gemotiveerde teamspeler met zin voor verantwoordelijkheid.

Wij bieden

Werkzekerheid. Een uitgebreid opleidingsplan. Een aangename werksfeer binnen het team. Een goede verloning met bonussysteem en maaltijdcheques. Een zeer afwisselende job in de verschillende afdelingen van de productie.

Ik wil deze job!

Bel ons op bovenvermeld nummer voor een afspraak of vul onderstaand formulier in en we contacteren je heel binnenkort!

In onze privacyverklaring informeren we je over de gegevens die wij verzamelen wanneer je onze website bezoekt en waarvoor we die gebruiken. Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA, hierbij zijn de Google Privacy Policy en Servicevoorwaarden van toepassing.