Vacature

Technieker 3 ploegen

Contracttype: Nachtwerk, Dagwerk, Ploegwerk

Referentie: 2169

Update: 14-07-2022

Lisa

Lisa Van Parys

Uw Contactpersoon

Solliciteer nu

Functieomschrijving

- Uitvoeren van preventief en correctief onderhoud. - Uitvoeren van inspectie- en smeerrondes. - Analyseren en oplossen van mechanische, pneumatische, elektrische, en besturingstechnische storingen, teneinde een optimale voortgang van de productie te waarborgen. - Meewerken bij realisatie van verbeteringsprojecten en investeringsprojecten. - Controle en registratie van uitgevoerde werkzaamheden.

Profiel

- Je hebt een technische opleiding gevolgd (A2-niveau) met specialisatie Electromechanica of Onderhoudstechnieken - Je bent bereid in 3-ploegen te werken met occassioneel zaterdag-werk en een beurtrol voor weekend-permanentie (ca. 1x/8 weken) - Je kan een relevante ervaring voorleggen op de onderhoudsafdeling van een productiebedrijf (bij voorkeur in voeding) - Je bent sterk in analyse, hebt stevige inzichten in mechanica en electronica en kan zelfstandig werken - Je neemt initiatief en bent iemand die zoekt naar oorzaken van technische problemen om deze op te lossen

Wij bieden

- Wij bieden een aantrekkelijk basissalaris aangevuld met een aantal extralegale voordelen. - Je krijgt de kans je bij te scholen en door te groeien. - We bieden je werk in een gezonde werkomgeving.

Ik wil deze job!

Bel ons op bovenvermeld nummer voor een afspraak of vul onderstaand formulier in en we contacteren je heel binnenkort!

In onze privacyverklaring informeren we je over de gegevens die wij verzamelen wanneer je onze website bezoekt en waarvoor we die gebruiken. Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA, hierbij zijn de Google Privacy Policy en Servicevoorwaarden van toepassing.