Vacature

Technieker - Matrijzen

Contracttype: Dagwerk

Referentie: 1104

Update: 10-11-2021

Lisa

Lisa Van Parys

Uw Contactpersoon

Solliciteer nu

Functieomschrijving

- Voor een klant, chemiesector, kijken wij uit naar een technieker (matrijzen). - Binnen het bedrijf beschikken ze over spuitgietmachines, extrudeurs en termovormmachines. - Als technieker sta je in voor het opzetten, regelen en herstellen van matrijzen. Alsook het opstarten en onderhoud van de machines. - Tewerkstelling is in een 2 ploegenrooster of in de dag.

Profiel

- Bachelorniveau elektromechanica OF A2 diploma en de nodige ervaring - Technische kennis en oog voor detail - Mature en zelfstandige werker, alsook hulp bieden bij het team waar nodig - Goede kennis van de Nederlandse taal - Kunnen werken in 2ploegenrooster of tijdens de dag

Wij bieden

Voltijdse tewerkstelling binnen een familieonderneming om het 12koppig team te versterken. Iedereen kent elkaar en is op elkaar ingespeeld.

Ik wil deze job!

Bel ons op bovenvermeld nummer voor een afspraak of vul onderstaand formulier in en we contacteren je heel binnenkort!

In onze privacyverklaring informeren we je over de gegevens die wij verzamelen wanneer je onze website bezoekt en waarvoor we die gebruiken. Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA, hierbij zijn de Google Privacy Policy en Servicevoorwaarden van toepassing.