Vacature

Technieker vaste nacht

Referentie: 646

Update: 19-03-2021

default

Lore Duyck

Uw Contactpersoon

Solliciteer nu

Functieomschrijving

- Als technieker in de nachtploeg krijg je een divers takenpakket aangeboden. - Diverse storingen aan de verschillende productielijnen worden door jou opgelost. - Pannes kunnen zowel elektrisch (motor verbrand, kortsluiting) als mechanisch zijn (vervangen mesjes ponsmachine, gebroken ketting, vastgelopen lager). - Indien er problemen zijn met de vormgeving van de profielen zorg je voor het juist afregelen van de vormrollen. - Je werkt nauw samen met de operatoren van de nachtploeg en zoekt samen met hen naar oplossingen voor problemen. - Je rapporteert iedere ochtend aan de productie- en onderhoudsverantwoordelijke.

Profiel

- Je hebt bij voorkeur een diploma behaald in de richting ‘Elektromechanica’ en hebt reeds enkele jaren ervaring achter de rug. - Aangezien je in de nachtploeg werkt rekenen we op jouw maturiteit en motivatie, zelfstandig werken is een must. - Je bent in het bezit van een BA4-attest zodat je mag werken met elektrische installaties. - Je bent zowel elektrisch als mechanisch onderlegd (50-50). - Je bent bereid de eerste maanden opleiding te volgen in dagregime. - Na de opleiding werk je steeds van 21u-5u.

Wij bieden

Je werkt in een voltijds nachtregime (21u-5u). We bieden jou een gevarieerde job, op lange termijn met een aantrekkelijk loonpakket met maaltijdcheques, anciënniteitsdagen, collectief verlof en 12 extra vakantiedagen vrij te kiezen. Je komt bovendien terecht in een groeiend en toekomstgericht familiebedrijf dat actief is binnen de kunststofverwerkende nijverheid.

Ik wil deze job!

Bel ons op bovenvermeld nummer voor een afspraak of vul onderstaand formulier in en we contacteren je heel binnenkort!

In onze privacyverklaring informeren we je over de gegevens die wij verzamelen wanneer je onze website bezoekt en waarvoor we die gebruiken. Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA, hierbij zijn de Google Privacy Policy en Servicevoorwaarden van toepassing.