Vacature

Technisch Operator Extrusie – 5 ploegen in Tielt

Referentie: 2133

Update: 06-07-2022

Lisa

Lisa Van Parys

Uw Contactpersoon

Solliciteer nu

Functieomschrijving

- Om de afdeling Extrusie 1 te versterken zoeken wij een technisch operator. - Na een grondige opleiding ben je verantwoordelijk voor de opstart en een vlot verloop van het productieproces: - Je levert de juiste grondstoffen aan de juiste machines met een heftruck; - Je sluit de machine aan op de juiste grondstoftoevoer; - Je staat in voor het (de)monteren van matrijzen in machines volgens een wisselend systeem; - Je stelt de parameters in op de productielijnen en start de machines op; - Je controleert de proces- en productparameters en past ze aan indien nodig; - Je vervangt defecte onderdelen en staat in voor kleine technische onderhoudswerken. - Op die manier verzeker je een correcte en tijdige registratie van het productieproces. - Je registreert de productiegegevens in het softwaresysteem en vult de productiebons correct in. - Daarnaast registreer je ook de uitgevoerde taken van preventief onderhoud.

Profiel

- Je hebt een technisch diploma of evenwaardig door ervaring; - Je hebt oog voor veiligheid en kwaliteit; - Je bent in staat om zelfstandig te werken en het werk efficiënt te organiseren; - Je bent bereid om te werken in een volcontinu systeem.

Wij bieden

- Als werknemer ontvang je: - Een voltijdse tewerkstelling van onbepaalde duur. - Een boeiende job in een gevestigd bedrijf en een veilige werkomgeving. - Een marktconforme verloning, aangevuld met extralegale voordelen. - Kansen om je optimaal te ontplooien, gecoacht met enthousiasme.

Ik wil deze job!

Bel ons op bovenvermeld nummer voor een afspraak of vul onderstaand formulier in en we contacteren je heel binnenkort!

In onze privacyverklaring informeren we je over de gegevens die wij verzamelen wanneer je onze website bezoekt en waarvoor we die gebruiken. Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA, hierbij zijn de Google Privacy Policy en Servicevoorwaarden van toepassing.