Vacature

Technisch productiemedewerker

Contracttype: Dagwerk

Referentie: 717

Update: 30-04-2021

Isabelle

Isabelle Maselis

Uw Contactpersoon

Solliciteer nu

Functieomschrijving

Voor een klant in de regio van Tielt zijn wij op zoek naar een technisch ingestelde productiemedewerker. Je voert de controle en bediening op van de geautomatiseerde lijnen, alsook ben je polyvalent inzetbaar binnen andere taken van het productieproces. Bij het onderhoud van de machines, en verhelpen van technische problemen ben je ook inzetbaar.

Profiel

- Affiniteit met de landbouw - Interesse en passie voor techniek en productieprocessen - Nauwkeurige werker rekening houdende met de interne hygiënevoorschriften - Een actieve, afwisselende job in een teamsfeer is belangrijk voor je|Technisch geschoold

Wij bieden

Na een positieve periode met QUALITY TIELT een vast contract. Verloning is afhankelijk van de ervaring, geef je verwachting dus zeker mee met je sollicitatie.Intern worden er verdere opleidingen voorzien voor de ontwikkeling en doorgroeimogelijkheden.

Ik wil deze job!

Bel ons op bovenvermeld nummer voor een afspraak of vul onderstaand formulier in en we contacteren je heel binnenkort!

In onze privacyverklaring informeren we je over de gegevens die wij verzamelen wanneer je onze website bezoekt en waarvoor we die gebruiken. Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA, hierbij zijn de Google Privacy Policy en Servicevoorwaarden van toepassing.