Vacature

Technisch tekenaar - werkvoorbereieder

Contracttype: Dagwerk

Referentie: 747

Update: 17-09-2021

default

Cynthia Vanderhaeghen

Uw Contactpersoon

Solliciteer nu

Functieomschrijving

- Ben jij de technisch tekenaar, werkvoorbeider waar onze klant in Tielt naar op zoek is? Neem dan snel contact met ons op!- Als technische tekenaar, werkvoorbereider sta je in voor het voorbereiden van de uit te voeren werken op de matrijzenafdeling. Technische tekeningen maak je op voor interne projecten, je helpt bij ontwerp en optimalisatie van de producten en matrijzen. Alsook bied je technische ondersteuning binnen de productieomgeving, dit door werkinstructies op te maken voor de technische productiemedewerkers.- Je hebt een mooie ervaring opgebouwd in een gelijkaardige functie, alsook heeft u ervaring in stukwerk. Kennis van 3D Software pakket (Solidworks) is een must, een pluspunt is kennis van CAM software.

Profiel

- Je hebt ervaring opgebouwd in een gelijkaardige functie op stukwerk.Een must is kennis van een 3D Software pakket (voorkeur Solidworks). Een pluspunt is kennis van CAM software, ervaring in de kunststofsector of in een matrijzenafdeling. Je betn een echte initiatiefnemer en iedere dag bijleren en streven naar kwaliteit is je doel. - Je beschikt over een Master / Bachelor niveau elektromechanica, productietechnieken, ... - Kennis van hydraulica, pneumatica, mechanica

Wij bieden

Een tewerkstelling in een bloeiend familiebedrijf te Tielt. Initatiefname en zelfstandigheid wordt aangemoedigd.

Ik wil deze job!

Bel ons op bovenvermeld nummer voor een afspraak of vul onderstaand formulier in en we contacteren je heel binnenkort!

In onze privacyverklaring informeren we je over de gegevens die wij verzamelen wanneer je onze website bezoekt en waarvoor we die gebruiken. Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA, hierbij zijn de Google Privacy Policy en Servicevoorwaarden van toepassing.